Beşiktaş Eski Trabzonsporlu, Beşiktaş yolunda! Menajeri İstanbul'a davet edildi

Eski Trabzonsporlu, Beşiktaş yolunda! Menajeri İstanbul'a davet edildi

03.08.2023 - 19:11 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden idarecilerin Trabzonspor'un eski yıldızını gündeme aldığı ve menajerini İstanbul'a davet ettiği aktarıldı.

Eski Trabzonsporlu, Beşiktaş yolunda Menajeri İstanbula davet edildi

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarında yeniden harekete geçti. Kadrosuna önemli takviyelerde bulunan siyah-beyazlıların, Trabzonspor'un eski futbolcusunu gündemine aldığı iddia edildi. Süper Lig devinin başarılı futbolcuyla görüşmelerde bulunduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş idarecilerinin tecrübeli oyuncunun menajerini İstanbul'a davet ettiği kaydedildi. Öte yandan tecrübeli savunmacının da Türkiye'ye geri dönmeye sıcak baktığı aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

İLK İMZA EMRECAN BULUT'TAN

Beşiktaş, TFF 2. Lig ekibi Somaspor'dan Emrecan Bulut'la kadrosunu güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, 20 yaşındaki sol kanat için ödenen bonservis bedelini açıklamadı. Süper Lig devi genç oyuncuyla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

Eski Trabzonsporlu, Beşiktaş yolunda Menajeri İstanbula davet edildi

AMARTEY'DEN İMZA

Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlıların ikinci hamlesi Daniel Amartey oldu. Leicester City'den ayrılan başarılı stoperle 30 Haziran 2026'ya kadar anlaşma sağlandı. Daniel Amartey'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

ONANA'NIN BONSERVİSİ ALINDI

Siyah-beyazlılar, orta saha kurgusuna Lens'ten Jean Onana'yı dahil etti. Süper Lig devi, Kamerunlu oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Jean Onana'nın bonservisi için Lens'e 4 milyon 37 bin 500 euro bonservis bedeli ödendi.

Eski Trabzonsporlu, Beşiktaş yolunda Menajeri İstanbula davet edildi

SON TRANSFER REBIC

Beşiktaş'ta kanat rotasyonuna dahil edilen son isim Ante Rebic oldu. Tecrübeli oyuncuya imza parası olarak 280 bin euro ödendi. Ante Rebic'le 2 yıllık sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar, Hırvat yıldızın senelik 2 milyon 500 bin euro garanti ücret alacağını duyurdu. Ante Rebic'e maç başı 10 bin euro ödeneceği kaydedildi.

YENİ HEDEF VITOR HUGO

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, Bahia forması giyen Vitor Hugo'yu gündemine aldı. Siyah-beyazlılarda Şenol Güneş'in bu transfere onay verdiği ve girişimlerin hız kazandığı aktarıldı.

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Brezilya'ya geri dönen Vitor Hugo'nun yeniden Avrupa'da futbol oynamak istediği ve Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı kaydedildi. Beşiktaş kurmaylarının görüşmelerin olumlu devam etmesi nedeniyle, Vitor Hugo'nun menajerini İstanbul'a davet ettiği vurgulandı.

Eski Trabzonsporlu, Beşiktaş yolunda Menajeri İstanbula davet edildi

Vitor Hugo için Trabzonspor'un da devrede olduğu, siyah-beyazlıların yüzyüze yapılacak görüşmenin ardından transferin netleşmesini beklediği ifade edildi.

32 yaşındaki stoper, Bahia formasını 13 resmi maçta giydi ancak herhangi bir skor katkısı üretemedi. Bahia ile sözleşmesi 31 Aralık 2026'da sona erecek Vitor Hugo'nun bonservisi çin Brezilya temsilcisi 1 milyon 800 bin euro ödedi.

Haberin Devamı

Junior altyapısında yetişen Vitor Hugo daha sonra Santo Andre, Sport Recife, Ituano, Ceara SC, Tombense, America MG, Palmeiras, Fiorentina ve Trabzonspor formaları giydi. Brezilyalı stoperin güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Eski Trabzonsporlu, Beşiktaş yolunda Menajeri İstanbula davet edildi

Vitor Hugo, Türkiye'de forma giydiği dönemde 1 Süper Lig ve 2 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.