Beşiktaş Estudiantes yılları gibi

Estudiantes yılları gibi

23.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, Osmanlıspor maçındaki müthiş performansıyla eski yıllarını hatırlattı.

Estudiantes yılları gibi

Jose Sosa, Osmanlıspor maçındaki müthiş performansıyla eski yıllarını hatırlattı. Estudiantes formasıyla parladığı 2007 yılındaki gibi aktif bir görüntü çizen Arjantinli yıldız adeta ikinci baharını yaşıyor.

Haberin Devamı

Ülkesinde ilk kez vitrine çıktığı yıllarda Bayern Münih’in dikkatini çeken ve Uli Hoeness’in bizzat transferini bitirdiği Sosa, aynı dönemde Diego Maradona’nın da aklını çelmişti. 2010 Dünya Kupası elemeleri sırasında Arjantin’in başında bulunan Maradona, Sosa’yı istikrarlı şekilde kadroya davet etmişti.

Usta berber!

Yeşil sahadaki yeteneklerini her fırsatta sergileyen Beşiktaşlı Jose Sosa saçlarını da kendisi kesiyor. Bu konuda çok becerikli olan Arjantinli yıldız özellikle yurt dışındaki uzun kamp dönemlerinde takım arkadaşlarının saçlarını da tıraş ediyor.

6 maçı kazandı

Kartal son 2 sezonda Jose Sosa’nın gol attığı 7 maçın 6’sını kazandı. Arjantinli yıldızın bu sezon fileleri havalandırdığı Skenderbeu (0-1) ve Kayserispor (1-2) maçlarından galibiyetle ayrılan siyah-beyazlı takım geçen sezon ise Akhisar (3-1), Torku Konya (1-2), Çaykur Rize (1-2) ve Kasımpaşa’yı (1-5) yenerken, Gaziantepspor’la (1-1) berabere kalmıştı.

Yazarlar