Turkish Airlines Euroleague Euroleague rekorunu kırdı! Obradovic'e Milano şoku

Euroleague rekorunu kırdı! Obradovic'e Milano şoku

10.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Euroleague'in çift maç haftasında ikinci maçlara start verildi. Lider Olympiakos büyük farkla kazanırken bir başka maçta Obradovic'in Partizan'ı rakibini durduramadı.

Euroleague rekorunu kırdı Obradovice Milano şoku

Turkish Airlines EuroLeague çift maç haftasının ikinci perdesi dün akşam oynanan maçlarla açıldı.

Haberin Devamı

OBRADOVİC'İN PARTİZAN'I MİLANO'YU DURDURAMADI
Olimpia Milano, Partizan'ı 76-62 mağlup etti ve galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Partizan basketbolcuları, 63. yaş gününü kutlayan Zeljko Obradovic'i mutlu etmek için her şeyi denediler fakat sahadan yenilgiyle ayrılmayı engelleyemediler.

Olympia'da en etkili isimler 14'er sayıyla Billy Baron ve Brandon Davis olurken, Kevin Pengos ve Shabazz Napier 10 sayıda kaldı. Partizan'da ise Kevin Panter 15, Matias Lessor 11 ve James Nunnally 10 sayıyla öne çıktı.

Euroleague rekorunu kırdı Obradovice Milano şoku

OLYMPIAKOS ZİRVEYİ BIRAKMADI
Turkish Airlines EuroLeague normal sezonunun 28. hafta müsabakasında lig lideri Olympiakos, sahasında Bayern Münih’i konuk etti. Maç boyunca rakibine karşı çok üstün bir oyun ortaya koyan Olympiakos, Sasha Vezenkov’un önderliğinde sahadan 102-74 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

EUROLEAGUE REKORUNU KIRDI
Karşılaşmayı 19 üçlükle tamamlayan Olympiakos, kulüp tarihinin EuroLeague rekorunu kırdı. Bu sonuçla birlikte 28. maçında 20. kez kazanan Olympiakos, liderliğini sürdü. Olympiakos’ta Kostas Sloukas 10 sayı, 2 ribaund, 5 asist; Sasha Vezenkov 20 sayı, 4 ribaund, 3 asist; Shaq McKissic 15 sayı, 3 asist; Giannoulis Larentzakis 14 sayı ile oynadı.

Euroleague rekorunu kırdı Obradovice Milano şoku

Ligdeki 28. maçında 17. kez sahadan yenilgiyle ayrılan ve 2 maçlık galibiyet serisi son bulan Bayern Münih'te Isaac Bonga 16 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile oynadı.

Euroleague rekorunu kırdı Obradovice Milano şoku

ZALGİRİS PLAY-OFF AŞKINA
Playoff yarışını sürdüren ev sahibi Zalgiris, ikinci çeyreğin orta bölümünden sonra sergilediği tam gaz performansıyla LDLC ASVEL'i 85-67‘lik skorla devirdi.

Euroleague'in çift maç haftasında 2 maçını da kazanan Zalgiris'te maçın oyuncusu 15 sayı ile Isaiah Taylor oldu. ASVEL’de Jonah Matthews 18 sayı – 2 asist, Dee Bost 10 sayı – 3 asist, Youssoupha Fall 10 sayı – 2 ribaund – 2 asist, Nando De Colo 9 sayı – 2 ribaund ile oynadı.

Bu sonuçla birlikte Zalgiris, 28. maçında 15. kez kazandı ve playoff yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Litvanya temsilcisi önümüzdeki hafta Olympiakos’u konuk edecek.

28. maçında 20. defa kaybeden ASVEL ise gelecek hafta Panathinaikos‘u ağırlayacak.

Haberin Devamı

Yazarlar