Turkish Airlines Euroleague EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu

EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu

13.04.2024 - 00:51 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezon heyecanı sona erdi. Dev maçların ardından play-off ve play-in eşleşmeleri netlik kazandı.

EuroLeaguede kader maçları Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu

Turkish Airlines EuroLeageue'de 34 haftalık normal sezon heyecanı tamamlandı. Nefes kesen mücadeleler sonrası play-off ile play-in eşleşmeleri belli oldu.

Haberin Devamı

Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, normal sezonu 6'ncı sırada tamamladı. Sarı-lacivertliler, Turkish Airlines EuroLeague'de play-off aşamasında AS Monaco ile eşleti.

Fenerbahçe Beko'nun AS Monaco eşleşmesini geçmesi halinde rakibi Real Madrid'in play-in etabından gelecek takımla oynayacağı eşleşmenin galibi olacak.

EuroLeague'de normal sezonu 9'uncu sırada tamamlayan Anadolu Efes ise play-in etabında 10'uncu sıadaki Virtus Bologna ile eşleşti. Anadolu Efes, Virtus Bologna eşleşmesinde turlaması halinde Maccabi Tel Aviv - Baskonia eşleşmesinin mağlubu ile eşleşecek. Bu eşleşmenin galibi play-off etabında Real Madrid ile kozlarını paylaşacak.

EuroLeague'de Türk takımları Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes'in Final Four'da karşılaşabilecek.

Haberin Devamı

EuroLeague'de eşleşmeler şu şekilde:

PLAY-IN

Maccabi Tel Aviv - Baskonia
Anadolu Efes - Virtus Bologna

PLAY-OFF

Real Madrid - Play-in sonrası 8'inci olacak takım*
Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv/Baskonia
AS Monaco - Fenerbahçe Beko
Barcelona - Olympiakos

*(Anadolu Efes - Virtus Bologna eşleşmesinin galibinin, Maccabi Tel Aviv - Baskonia maçının mağlubu ile yapacağı eşleşmenin galibi)

Yazarlar