Konferans Ligi UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk ihtimalleri! Fenerbahçe kaçıncı sırada?

UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk ihtimalleri! Fenerbahçe kaçıncı sırada?

12.04.2024 - 19:13 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final ilk maçları heyecanı sona erdi. Dev mücadelelerin ardından şampiyonluk ihtimalleri güncellendi.

UEFA Konferans Liginde şampiyonluk ihtimalleri Fenerbahçe kaçıncı sırada

Avrupa futbolunun en önemli organizasyonları arasında gösterilen UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final ilk maçları heyecanı tamamlandı. Dev müsabakalar sonrası şampiyonluk ihtimalleri yeniden hesaplandı.

Haberin Devamı

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde favoriler sıralamasındaki yeri belli oldu.

Uluslararası veri platformu Euro Club Index, UEFA Konferans Ligi'ndeki şampiyonluk ihtimalleri sıralamasını yayınladı. İngiliz temsilcisi Aston Villa, dev organizasyonun favorisi olarak gösterildi.

Aston Villa'nın şampiyonluk ihtimali yüzde 32.2 olarak hesaplandı. İtalyan ekibi Fiorentina ise yüzde 19.3'lük oranıyla 2'nci sırada yer aldı. Beşiktaş'ın yer aldığı gruptan çıkan Club Brrugge, yüzde 12.5'lik oranıyla favoriler sıralamasında 3'üncü olarak gösterildi.

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki şampiyonluk ihtimali yüzde 11 olarak hesaplandı. Sarı-lacivertliler, bu oranıyla 4'üncü sırada yer aldı. Fransız ekibi Lille ise yüzde 10'luk ihtimalle 5'inci sırada gösterildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos'un oranı yüzde 6.9 olarak hesaplandı. Olympiakos'un ardından yüzde 4.1'lik oranlarla Viktoria Plzen ve PAOK geldi.

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final ilk maçları şu skorlarla tamamlandı:

Olympiakos 3-2 Fenerbahçe
Viktoria Plzen 0-0 Fiorentina
Aston Villa 2-1 Lille
Club Brugge 1-0 PAOK

Yazarlar