Fenerbahçe Eyüp Yeşilyurt kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Başkanlığına aday olan Eyüp Yeşilyurt biyografisi

Eyüp Yeşilyurt kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Başkanlığına aday olan Eyüp Yeşilyurt biyografisi

01.06.2021 - 10:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olan Eyüp Yeşilyurt kimdir sorusu gündem olmaya devam ediyor. 5-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesine Fenerbahçe başkan adaylığı için Eyüp Yeşilyurt'ta adaylığını açıkladı. Açıklamanın ardından taraftarlar Eyüp Yeşilyurt kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Eyüp Yeşilyurt kimdir, kaç yaşında Fenerbahçe Başkanlığına aday olan Eyüp Yeşilyurt biyografisi

Eyüp Yeşilyurt kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde başkan adaylığını açıklayan Eyüp Yeşilyurt'un açıklamasının ardından taraftarlar Eyüp Yeşilyurt kimdir, kaç yaşında mesleği ne gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte Eyüp Yeşilyurt tarafından yapılan o açıklama...

Haberin Devamı

EYÜP YEŞİLYURT KİMDİR?

Eyüp Yeşilyurt açıklamasında ben 1970 İstanbul, Kartal/Yakacık doğumluyum açıklamasında bulundu. Ticaretle uğraşan evli ve 3 çocuk babasıyım ifadelerini kullandı.

"Başkan adaylığını açıklayan Eyüp Yeşilyurt, açıklamasına başlamadan önce kendisini şu sözlerle tanıttı: Ben 1970 İstanbul Kartal Yakacık doğumluyum. Ticaretle uğraşan evli ve 3 çocuk babasıyım. 10 yaşında okul çıkışı Fenerbahçe maçlarına gelir stadın altındaki fırından pizza yer maça girerdik. Bu aşkla 40 yıl boyunca armanın peşinden yürüdüm.

Fenerbahçe Sahipsiz Değildir" sloganıyla çıktığımız bu yılda Fenerbahçe ve zayıflık kelimelerini hiçbir şekilde görmeyeceksiniz. Fenerbahçe camiasında bölünme, ayrışma, kutuplaşma gibi yıpratıcı unsurların önüne geçeceğiz. Camiaya barış getireceğiz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin özellikle hayati kararlarda belirsizlik, kararsızlık ve yavaşlık yaşamasına sabrımız olmadığından ani ve etkili kararlar alacağız. Hiçbir şekilde plansızlığa ve yolda değişen planlara anlayışımız yok, olmayacak.