Skorer Faruk Süren: Ben olsam Lincoln'u gönderirdim

Faruk Süren: Ben olsam Lincoln'u gönderirdim

01.09.2008 - 13:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray eski başkanı Faruk Süren, "Ben olsam Lincoln'ü gönderirdim" diye konuştu

Faruk Süren: Ben olsam Lincolnu gönderirdim

Galatasaray eski başkanı Faruk Süren Radyospor’a çarpıcı açıklamalar yaptı: "Ben olsam Lincoln’ü gönderirdim, Kewell yeni Hagi olabilir, Skibbe’nin gelişinde art niyet varsa bu çok kötü" dedi.

Haberin Devamı

Radyospor'a Ligin 2. haftasında eleştirilerin hedefi olan Skibbe'nin performansını yorumlayan Süren " Skibbe genç ve dinamik bir teknik direktör, Galatasaray ile birlikte uluslar arası arenada başarılı olmak ve ismini duyurmak istiyor. Sabretmek ve desteklemek gerekir. Eğer Galatasaray yönetim ve Florya'da çalışan profesyoneller Skibbe'yi kontrol ederiz art niyetiyle takımın başına getirdilerse bu çok vahim " şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin çok ciddi bir kayıp olduğunu söyleyen bu performansla Galatasaray'ın UEFA'da final oynamasının  mucize olduğunu ifade etti.

Galatasaray'ın yeni transferlerini de değerlendiren Galatasaray eski başkanı Süren "Kewell, Meira ve Baros çok önemli isimler. Eğer Kewell Galatasaray'da ikinci baharını yaşarsa sarı kırmızılı takımın yeni Hagi'si olur" dedi.

Haberin Devamı

Son dönemlerde eleştirilerden en fazla payı alan Lincoln'ün performansına değinen Süren şöyle konuştu: "Lincoln çok önemli bir futbolcu ancak Galatasaray'a geldiği günden beri bekleneni veremedi. Lincoln'ün yerine Galatasaray yönetimi bir oyuncu transfer etseydi çok daha iyi olurdu. Çünkü Lincoln oynadığı futbolla takımada zarar veriyor bu gidişle vermeye devam eder. Ben başkan olsaydım 3-5 kuruşa bakmam Lincoln'ü gönderirdim, Lincoln'e de başka bir takımda oynaması tavsiyesinde bulunurdum."