Karagümrükspor Karagümrük'ten Emre Mor için Fenerbahçe açıklaması!

Karagümrük'ten Emre Mor için Fenerbahçe açıklaması!

07.06.2022 - 21:22 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, A Spor'a Andrea Pirlo iddiaları ve Emre Mor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Karagümrükten Emre Mor için Fenerbahçe açıklaması

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, kulüpte yaşanan gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Haberin Devamı

ANDREA PIRLO İDDİALARI

Volkan Demirel'le yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük için adı geçen Andrea Pirlo ile ilgili konuşan Hurma, "Antrenör konusunda önümüzdeki hafta açıklama yapayım. Kulübümüz için en iyi olanı, en doğru olanı yapacağız. Önümüzdeki sezon da yine çok iddialı, geçtiğimiz sezonlardan daha iyisini yapmak isteyen bir Karagümrük olacak" şeklinde cevap verdi.

Karagümrükten Emre Mor için Fenerbahçe açıklaması

'SEÇENEKLERİM BELLİ'

Teknik direktör listesinde Türk isim olup olmadığı sorulan Süleyman Hurma, "Uzun bir listem yok. Seçeneklerim belli. Oluşan koşullara göre onlardan birini seçeceğim. Bizim milletten de başka milletlerden de isimler var." ifadelerini kullandı. Süleyman Hurma, son olarak yakın ilişkiler içinde olduğu Şota Arveladze'nin, Hull City'de görev yapması nedeniyle listesinde olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

EMRE MOR AÇIKLAMASI

Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Emre Mor için sarı-lacivertlilerden teklif alıp almadıkları sorulan Hurma, "Ben de Fenerbahçe'den şu oyuncuyu bırakır mısınız diyorum, başka takımlarla da oluyor, bir araya geldiğimizde olabilecek olasılıkları konuşuyoruz. Ama masaya oturup direkt 'Sizden şu oyuncuyu istiyoruz' şeklinde bir şey olmadı" şeklinde konuştu.

10 GOLE DİREKT KATKI YAPTI

Bu sezon Fatih Karagümrük'te adeta yeniden doğan 24 yaşındaki Emre Mor, 29 maçta 1879 dakika süre aldı ve 6 gol 4 asistlik performans sergiledi.