İspanya La Liga Transferde Aboubakar sürprizi! Fenerbahçe derken yeni takımı şaşırttı

Transferde Aboubakar sürprizi! Fenerbahçe derken yeni takımı şaşırttı

07.06.2022 - 16:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin forvet listesinde bulunan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'ın yeni takımı netlik kazanmaya başladı. Sarı Lacivertlilerin girişimde bulunduğu yıldız oyuncunun yeni takımı şaşırttı.

Transferde Aboubakar sürprizi Fenerbahçe derken yeni takımı şaşırttı

Beşiktaş'ın çifte kupalı 2020-2021 sezonunda oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Aboubakar, ligin son haftalarında sakatlığı sebebiyle forma giyememişti ve sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılarak Al-Nassr'a transfer olmuştu. Al-Nassr'da toplamda 22 maçta görev yapan Kamerunlu yıldız 8 gol atarken 4 asist yaptı.

Haberin Devamı

Al-Nassr'daki mali problemler nedeniyle kuylüpten ayrılacağı iddia edilen Vincent Aboubakar için transferde sıcak saatler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin listesinde bulunan golcü oyuncunun yeni adresi netlik kazanmaya başladı.

Transferde Aboubakar sürprizi Fenerbahçe derken yeni takımı şaşırttı

FENERBAHÇE İSTİYOR

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Sarı Lacivertlilerin Vincent Aboubakar'ı gündemine aldığını ifade etmişti. 

Senad Ok, Aboubakar ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı;

"En önemli transfer mevcut oyuncuları korumak. Kim'in ve Altay'ın talipleri var. Crespo ve Zajc'ı İtalyanlar takip ediyor. Başkan Ali Koç'un Kim'in yerini dolduramayacağı konusunda tedirginliği var. Alex Telles'in Fenerbahçe'nin gündeminde olduğuna dair bir şey duymadım. Aboubakar ve Sörloth'un isimleri gündemde. Yönetimin listesinde Aboubakar var. Ama yeni teknik direktörü beklemek lazım. İsmail hoca devam ederse Aboubakar'a 'hayır' demez."

Haberin Devamı

Transferde Aboubakar sürprizi Fenerbahçe derken yeni takımı şaşırttı

RUSYA'DAN FENERBAHÇE İDDİASI

Bir iddia da Rus basınından geldi. Metaratings'in haberine göre, Fenerbahçe'nin asıl hedefi Dzyuba değil, iki defa Beşiktaş'a gelen ve Süper Lig'de iz bırakan Vincent Aboubakar... 

Al-Nassr'ın Al-Ahli ile oynadığı maçtan önc kulübe yakın kaynaklar Aboubakar'ın sakatlığının geçtiğini ve oynamaya hazır olduğunu yazmıştı. Ancak Aboubakar'ın maç kadrosunda olmaması ve ardından da Kamerun Millî Takımı'na çağrılması birçok soru işaretini de beraberinde getirdi.

Aboubakar'ın başka bir takımla anlaştığı ve bu yüzden kadroya alınmadığı iddia edildi.

FENERBAHÇE'DE İBRE CARLOS VINICIUS'A DÖNDÜ

Jorge Jesus'la resmi sözleşmeyi imzalayan ve transferde atağa kalkan Fenerbahçe'de öncelikli hedef forvet transferi. Başkan Ali Koç ve kurmayları, Jorge Jesus'un transfer listesi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı Lacivertlilerin forvet transferi için gündeme gelen son isimi PSV Eindhoven forması giyen Brezilyalı forvet Carlos Vinicius... Daha önce tecrübeli çalıştırıcının Benfica'da çalıştığı ve yakından tanıdığı 27 yaşındaki forvet, 2019-20 sezonunda Portekiz Ligi'nde gol kralı olmuştu. 1.90 boyundaki solak yıldız Vinicius bu sezon PSV'de kiralık oynadı, 6 gol atıp, 6 asist yaptı.

Haberin Devamı

Transferde Aboubakar sürprizi Fenerbahçe derken yeni takımı şaşırttı

Carlos Vinicius da Portekizli teknik adamla çalışmaya sıcak bakıyor. Jesus'u çok sevdiğini daha önce Portekiz'de verdiği bir röportajda dile getiren Brezilyalı oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı: "Jorge Jesus, hem saha içinde hem de saha dışında benimle çok ilgileniyordu. Benim iyi ve yetenekli bir oyuncu olduğumu hep söylüyordu. Bana babacan bir tavırla yaklaşıyordu. Bana futbol adına tavsiyeler veriyordu, bir öğretmen gibi yardım ediyor, öğretiyordu."

Fenerbahçe'nin Carlos Vinicius'u gündemine almasının ardından Aboubakar transferi ikinci plana düştü.

ABOUBAKAR SÜRPRİZİ! YENİ ADRESİ ŞAŞIRTTI

Teknik direktörlüğe Gennaro Gattuso'yu getirmeye hazırlanan Valencia, kadrosunu güçlendirmek için de çalışmalarına devam ediyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre, İspanyol temsilcisinin forvet adaylarından birinin Al Nassr'da forma giyen Vincent Aboubakar olduğu belirtildi.

Gattuso'nun Aboubakar için olumlu rapor verdiği ve Valencia'nın, Kamerunlu golcü için teklif hazırlığında olduğu ifade edildi. Kamerunlu golcünün de yeniden Avrupa'ya dönme fikrine sıcak baktığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Transferde Aboubakar sürprizi Fenerbahçe derken yeni takımı şaşırttı

BEŞİKTAŞ'LA İKİ DÖNEMDE DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Al Nassr ile sözleşmesi Haziran 2024'te bitecek Aboubakar, iki dönem Beşiktaş forması giymişti. 2016-2017 ve 2020-2021 sezonlarında siyah-beyazlı takımda oynayan 30 yaşındaki futbolcu, iki dönemde de Beşiktaş ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Yazarlar