Alanyaspor Fatih Tekke bunu hep yapıyor! Fenerbahçe'ye yine çelme taktı

Fatih Tekke bunu hep yapıyor! Fenerbahçe'ye yine çelme taktı

11.02.2024 - 23:51 | Son Güncellenme:

Akdeniz ekibinin teknik direktörü Fatih Tekke, Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda çok kritik 2 puan kaybı yaşattı. Deneyimli teknik adam önemli bir istatistiğe imzasını koydu.

Fatih Tekke bunu hep yapıyor Fenerbahçeye yine çelme taktı

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor'u ağırladı. Sarı-lmacivertliler sahasında Akdeniz ekibiyle 2-2 berabere kaldı. Böylece Kanarya şampiyonluk yolunda ağır yara alarak zirve yarışındaki ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisine düştü.

Haberin Devamı

Geçen sezon büyük darbe vurmuştu

Alanyaspor ise Fatih Tekke yönetimindeki çıkışını sürdürdü. Başarılı hocanın da ilginç Fenerbahçe karnesi dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon İstanbulspor'un başındayken Kadıköy'de sarı-lacivertliler ile 3-3 berabere kalan ve Kanarya'yı şampiyonluktan eden Tekke yine Fenerbahçe'ye çelme taktı. 46 yaşındaki teknik adam 2014-15 sezonunda Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe'den Kadıköy'de 1 puan almıştı.

Turgay Şeren'den sonra

Fatih Tekke, Turgay Şeren'den sonra (1 galibiyet, 3 beraberlik) Süper Lig tarihinde Fenerbahçe'ye en az üç kez konuk olup mağlubiyet almayan ikinci isim oldu. Tekke, Kadıköy'deki 3. maçında 3. beraberliğini alarak sarı-lacivertliler'e galibiyet vermedi.