Dünyadan Futbol Fatih Terim bombası, görüşmeler başladı! Di Marzio yeni adresini duyurdu

Fatih Terim bombası, görüşmeler başladı! Di Marzio yeni adresini duyurdu

16.06.2023 - 21:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Fatih Terim'le ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Di Marzio, efsane çalıştırıcının yeni adresini duyurdu.

Fatih Terim bombası, görüşmeler başladı Di Marzio yeni adresini duyurdu

Türk futbolunun efsane çalıştırıcılarından Fatih Terim'le ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Adana Demirspor'la anılan 69 yaşındaki teknik direktörün muhtemel yeni adresini Di Marzio duyurdu. İtalyan gazeteci, Fatih Terim'le ilgili haberinde çarpıcı detaylara yer verdi.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in bir ülke milli takımının gündeminde olduğu belirtilen haberde görüşmelerin başladığı kaydedildi. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları...

Fatih Terim bombası, görüşmeler başladı Di Marzio yeni adresini duyurdu

SON OLARAK G.SARAY'I ÇALIŞTIRDI

Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevine başlayan Fatih Terim daha sonra Göztepe, A Milli Futbol Takımı, Milan ve Fiorentina'da görev yaptı. Galatasaray'ın efsanesi, sarı-kırmızılılardan ayrıldığı 10 Ocak 2022'den bu yana herhangi bir takımla anlaşma sağlamadı.

Fatih Terim, Galatasaray'da 16 kupa kazandı ve kulüp tarihine adını altın harflerle yazıdrdı. 69 yaşındaki teknik direktör döneminde sarı-kırmızılılar şu başarılara imza attı:

1 - UEFA Kupası şampiyonluğu
8 - Süper Lig şampiyonluğu
3 - Türkiye Kupası şampiyonluğu
4 - Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu

Haberin Devamı

Fatih Terim bombası, görüşmeler başladı Di Marzio yeni adresini duyurdu

MURAT SANCAK: BAŞKANLIĞI VERİRİM

Fatih Terim'in Adana Demirspor'la anılmasının ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu. Murat Sancak kısa süre önce yaptığı açıklamada, "Fatih Terim'in bu saatten sonra başkanlık yapması gerek, gelse başkanlığı veririm ona" diye konuşmuştu.

SUUDİ ARABİSTAN BOMBASI

Fatih Terim'le ilgili son iddia İtalyan basınından geldi. Di Marzio'nun haberine göre; Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın teknik direktörlük görevi için Fatih Terim'i gündemine aldı.

Fatih Terim bombası, görüşmeler başladı Di Marzio yeni adresini duyurdu

Fatih Terim'in bu görev için en ciddi aday olduğu belirtildi. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu yetkilileri ile Fatih Terim arasında bir görüşme gerçekleştiği aktarıldı.

Görüşmelerin ardından son kararı Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun vereceği kaydedildi. Fatih Terim'in Suudi Arabistan Milli Takımı'nı çalıştırmaya sıcak baktığı belirtildi. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun başka adaylarla da görüşmelerde bulunduğu vurgulandı.

JORGE JESUS DA ADAYLAR ARASINDA

Fenerbahçe'den ayrılan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un da Suudi Arabistan Milli Takımı'nda muhtemel teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edilmişti. Jorge Jesus'un da Fatih Terim gibi, Suudi Arabistan Milli Takımı'nı çalıştırmaya sıcak baktığı belirtilmişti.

Haberin Devamı

Yazarlar