Fenerbahçe Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldızı resmen açıkladı! İstanbul'da transfer görüşmesi

Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldızı resmen açıkladı! İstanbul'da transfer görüşmesi

11.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda ezeli rakibi Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Derbide kazanan çıkmazken tecrübeli çalıştırıcı transferi için görüştükleri Fenerbahçeli yıldızı açıkladı.

Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldızı resmen açıkladı İstanbulda transfer görüşmesi

Yunanistan kariyerine 2'de 2'yle başlayan Fatih Terim, ilk derbisine çıktı. Panathinaikos, Yunanistan Kupası Son 16 Turu'nda Olympiakos ile kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona ererken Fatih Terim maçın ardından transferi için uğraş verdikleri Fenerbahçeli yıldızı açıkladı.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'DAN AYRILIK İDDİALARINA YANIT

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Konyaspor'u 7-1 yendikleri maçın ardından takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili soruya şu şekilde yanıt vermişti: Herhangi bir resmi teklif olmadığı ve bizim kesin karar vermediğimiz için bütün oyuncular bizim oyuncularımız.

Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldızı resmen açıkladı İstanbulda transfer görüşmesi

'İSTANBUL'A GİTTİ VE GERİ GELDİ'

Olympiakos derbisinin ardından açıklamalarda bulunan Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Samet Akaydin'ın transferi için görüşmelerin başladığını şu şekilde dile getirdi: "Hepinizin bildiği gibi eksiklerimiz var. Başkan ve yönetim, eksiklerimizi tamamlamak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bazı şeyler zaman alır. Samet Akaydin'e gelince sportif direktörümüz İstanbul'a gitti ve geri geldi. En kısa zamanda olumlu veya olumsuz bir haber alacağız."

Haberin Devamı

Yazarlar