Dünyadan Futbol 8 gollü çılgın derbide zafer Real Madrid'in! Arda Güler gözdağı verdi

8 gollü çılgın derbide zafer Real Madrid'in! Arda Güler gözdağı verdi

11.01.2024 - 00:57 | Son Güncellenme:

Arda Güler'li Real Madrid ile Atletico Madrid, İspanya Süper Kupa yarı finalinde karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 sona eren maçı Real Madrid, uzatmalarda bulduğu gol ile 5-3 kazandı. Maçın ardından Milli yıldız Arda Güler açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

8 gollü çılgın derbide zafer Real Madridin Arda Güler gözdağı verdi

İspanya Süper Kupa yarı finalinde Madrid derbisi oynadı. Milli futbolcu Arda Güler'li Real Madrid ile Atletico Madrid dev maçta kozlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Heyecan dolu maç Al Awal Park at King Saund University Stadyumu'nda oynandı. Normal süresi 3-3 biten maçı uzatmalarada Real Madrid 5-3 kazandı ve adını finale yazdırdı.

Real Madrid'in gollerini 20. dakikada Antonio Rudiger, 29. dakikada Ferland Mendy, 85. dakikada Dani Carvajal, 116. dakikada Stefan Savic kendi kalesine ve 120+3. dakikada Brahim Diaz, Atletico Madrid'in gollerini 7. dakikada Mario Hermoso, 37. dakikada Antione Griezmann ve 78. dakikada Rudiger kendi kalesine attı.

ARDA GÜLER 112'DE OYUNA GİRDİ

Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler, müsabakanın 112. dakikasında oyuna dahil oldu.

Real Madrid'in finaldeki rakibi 11 Ocak'ta oynanacak Barcelona-Osasuna karşılaşmasının ardından belli olacak.

Haberin Devamı

ARDA MAÇ SONU KONUŞTU

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Arda Güler, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Bugün benim ilk kupa maçımdı. Son 10 dakika oyuna dahil oldum. Çok mutluyuz. Burada çok güzel bir aile ve arkadaşlık ortamı var. Finalde rakip fark etmez. Real Madrid olduğumuz için kim gelirse gelsin kazanmak için oynayacağız. Umarım kupayı da alırız" diye konuştu.

Arda, 5-6 aylık bir sakatlıktan çıktığını anımsatarak, "Hocamız beni hemen kadroya aldı ve oynattı. Güvenini bana sürekli ifade ediyor. Böyle devam edersem her şey daha iyi olacak. Türkiye'den de çok büyük destek var. Hepsine teşekkür ederim, inşallah güzel günler bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

"HAYALİMİN DAHA ÇOK BAŞINDAYIM"

Real Madrid'de çok kaliteli bir oyuncu grubunun olduğunun altını çizen Arda, "Hayalimin daha çok başındayım, çok oynamıyorum. İnanılmaz gidiyoruz, burası Real Madrid ve çok kaliteli bir kadro var. Umarım onların bir parçası olmaya devam ederim" şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIMI ÖZLEDİM"

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ilişkin de Arda, şunları kaydetti:

"Çok özledim orada oynamayı. Yeni bir jenerasyon var. Yeni bir hocamız var. Onlar için de her şey çok güzel gidiyor. Umarım yazın her şey çok daha güzel olacak. Umarım orada çok güzel işler yapabiliriz."

Haberin Devamı