Dünyadan Futbol Fatih Terim kalecisini Süper Lig'den buldu! Samet Akaydin sonrası bir transfer daha

Fatih Terim kalecisini Süper Lig'den buldu! Samet Akaydin sonrası bir transfer daha

17.01.2024 - 09:43 | Son Güncellenme:

Yunan ekibi Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim yeni kalecisini Süper Lig'den buldu. Tecrübeli teknik adam, transfer için talimatı verdi ve tecrübeli oyuncuyla bizzat görüştü.

Fatih Terim kalecisini Süper Ligden buldu Samet Akaydin sonrası bir transfer daha

Fatih Terim'i göreve getiren Panathinaikos'ta ara transfer dönemi için çalışmalar sürüyor. Deneyimli teknik adamın talebi sonrası Samet Akaydin'i renklerine bağlayan Yunan ekibi rotasını yeniden Süper Lig'e çevirdi.

Haberin Devamı

KALECİSİNİ SÜPER LİG^DEN BULDU 

Sabah'ta yer alan habere göre yeni kulübü Panathinaikos’a Fenerbahçe’den Samet Akaydın’ı transfer ettiren Fatih Terim, şimdi de Adana Demirspor’un kalecisini takımında görmek istiyor

Panathinaikos'un teknik direktörlüğüne getirilen Fatih Terim, kadrosunu Türklerle güçlendirmeye devam ediyor.

Fatih Terim kalecisini Süper Ligden buldu Samet Akaydin sonrası bir transfer daha

TRANSFER TALİMATINI VERDİ

Yunan ekibindeki 3 lig maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik elde eden 70 yaşındaki hoca, Fenerbahçe'nin stoperi Samet Akaydın'ı, kiralık olarak transfer ettirmişti. Bu imzanın ardından Terim, Panathinaikos'ta kaleci sıkıntısı olduğunu ifade ederek yönetimden Adana Demirspor'un file bekçisi Ertaç Özbir'in alınmasını istedi.

Kendisi de 34 yaşındaki eldivenle görüştü. Bir kalça sakatlığı bulunan Ertaç'ın, kısa sürede sahalara dönebilecek seviyede olduğu öğrenildi. İki kulübün de görüşmesinin ardından deneyimli kalecinin, Yunanistan'ın yolunu tutacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

STOPERİ ESKİ TRABZONSPORLU 

SDNA'nın haberine göre ise Panathinaikos, Bahia forması giyen eski Trabzonsporlu Vitor Hugo'nun da transferini tamamlamak üzere. Vitor Hugo'nun ardından Fatih Terim, bir kaleci ve bir orta saha transferi de istedi.

Yazarlar