Dünyadan Futbol Fatih Terim şokta, ne yaptın Arao! Panathinaikos'tan beklenmeyen kayıp

Fatih Terim şokta, ne yaptın Arao! Panathinaikos'tan beklenmeyen kayıp

25.02.2024 - 08:50 | Son Güncellenme:

Yunanistan Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Panathinaikos ile son sırada yer alan Kifisia arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Fatih Terim şokta, ne yaptın Arao Panathinaikostan beklenmeyen kayıp

Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında son sırada yer alan Kifisia ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlı ekip 37'nci dakikada Sebastian Palacios'un golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Ev sahibinde Schenkeveld, 64'te kırmızı kartla cezalandırıldı. Konuk ekibe beraberliği getiren golü 68'de eski Fenerbahçeli oyuncu Willian Arao kendi kalesine attı. 90 dakika sonrası yeşil-beyazlı taraftarlar 1-1'lik sonucu protesto etti.

3. SIRADA KALDILAR

Panathinaikos bu sonucun ardından ligde 52 puanla 3. sırada kaldı. AEK 55 puanla zirvede yer alırken, PAOK 54 puanla haftayı 2. sırada kapattı. Panathinaikos önümüzdeki hafta Aris ile karşı karşıya gelecek.

Fatih Terim şokta, ne yaptın Arao Panathinaikostan beklenmeyen kayıp

TERİM ŞANSSIZLIĞA BAĞLADI

Puan kaybını şanssızlığa bağlayan Fatih Terim, "Her şey iyiydi; ikinci golü bulduk ama ofsayttı. On kişi kaldık ve maç 1-1 oldu. Yine de 10 kişiyken bile şans bulduk ama gol atamadık. Bu kadar çok şanssızlık aynı anda olunca puanların kaybedildiği aşikar. Rakip de gol atabilirdi. Kaybettiğimiz puanlar için üzgünüz, bir avantajı kaybettik. Play-offlarda kaybettiğimiz her şeyi düzelteceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yazarlar