Fenerbahçe Fenerbahçe'de hedefteki adam İsmail Kartal! Herkesi şaşırttı, yönetim görüşme yapacak

Fenerbahçe'de hedefteki adam İsmail Kartal! Herkesi şaşırttı, yönetim görüşme yapacak

26.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı son dakika golüyle yense de Teknik Direktör İsmail Kartal’a tepki büyüktü. Puan kaybı yaşanan maçlardaki tercihleri nedeniyle eleştirilen tecrübeli çalıştırıcı, önceki gün çıkardığı 11 ve hamleleriyle herkesi şaşırttı.

Fenerbahçede hedefteki adam İsmail Kartal Herkesi şaşırttı, yönetim görüşme yapacak

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe önceki gün Kasımpaşa’yı son dakika golüyle mağlup ederken, zirve yarışında çok önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı. Galibiyete rağmen Teknik Direktör İsmail Kartal’a büyük tepki vardı.

Haberin Devamı

İç sahada puan kaybı yaşanan Trabzonspor, Samsunspor, Galatasaray ve Alanyaspor maçlarındaki hamleleriyle özellikle taraftarların tepkisini çeken tecrübeli çalıştırıcının Kasımpaşa karşısında da tercih ettiği ilk 11 herkesi şaşırttı. Sarı-lacivertli takımın en önemli pas ayağı olan Sebastian Szymanski’yi kulübeye çeken ve 60. dakikada oyuna alan Kartal, bek tercihleriyle de eleştirildi.

Fenerbahçede hedefteki adam İsmail Kartal Herkesi şaşırttı, yönetim görüşme yapacak

Osayi’nin sakatlığı nedeniyle Ferdi’yi sağ beke çeken sarı-lacivertli takımın teknik patronu Afrika Kupası döneminde bu bölgede şans bulan ve başarılı bir performans ortaya koyan Mert Müldür’ü ise kulübede bekletti. Orta alanda Mert Hakan, Krunic ve İsmail üçlüsünü görevlendiren Kartal’ın bu kararıyla başarılı pas istatistiği de yok oldu. Daha önceki mücadelelerde %81,9 ortalama ile oynayan sarı-lacivertli takımda önceki günkü maçta bu rakam %75’e indi.

Haberin Devamı

YÖNETİM GÖRÜŞME YAPACAK

Özellikle taraftarların sosyal medyadan yoğun eleştiri yaptığı İsmail Kartal’ın tercihlerinin yönetim tarafından da sorgulanmaya başlandığı öğrenildi. Sarı-lacivertli yöneticilerin, tecrübeli çalıştırıcıyla bu konu hakkında bir görüşme de yapacağı öğrenildi.

İRFAN CAN 2 HAFTA YOK

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’nin sağ arka alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiğini açıklarken milli futbolcunun iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

“Oyuncularımızdan İrfan Can Kahveci’nin ağrı şikayeti hissetmesi nedeniye Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nde yapılan görüntülenmesinde; sağ arka alt adalede 2. derece yırtık tespit edilmiş ve tedavisine hemen başlanılmıştır.”

Sarı-lacivertli futbolcunun ligdeki Hatayspor, kupadaki Ankaragücü ve Avrupa’daki Union Saint-Gilloise maçlarını kaçıracağı bildirildi.

SÜPER YEDEK BATSHUAYI

Fenerbahçe’de Edin Dzeko’nun gelişiyle ikinci golcü konumuna düşen Batshuayi, Kasımpaşa karşısında bir kez daha takımını adeta ipten aldı. Tecrübeli forvet ligde ilk 11 başladığı Kayserispor maçında 3 gol atarken, sonradan oyuna girdiği 5 maçta ise 4 kez fileleri havalandırdı, 1 de asist yaptı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçede hedefteki adam İsmail Kartal Herkesi şaşırttı, yönetim görüşme yapacak

Takımın nöbetçi golcüsü olan Batshuayi, Antalya deplasmanında 83. dakikada oyuna girip uzatmalarda skoru 2-0’a getirmişti. Yıldız forvet Kasımpaşa ve Başakşehir maçlarında ise uzatmalarda kazanılan penaltılarda topun başına geçerek takımını zafere taşıdı. Belçikalı futbolcu ayrıca tüm kulvarlarda 18 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koyarken, geçtiğimiz sezonki 20 gol, 2 asistlik performansına da yaklaştı.

OSAYI İDMANA ÇIKTI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Çabukluk çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maçlar yapan futbolcular idmanı, bireysel çalışmalarla noktaladı. Kasımpaşa karşısında maça ilk 11’de başlayan isimler günü yenilenme antrenmanı ile tamamladı. Öte yandan sakatlığı nedeniyle önceki günkü maçta forma giymeyen Osayi de idmana katıldı.

Yazarlar