Galatasaray Fatih Terim'i üzecek haber!

Fatih Terim'i üzecek haber!

20.03.2013 - 10:53 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın ara transferde renklerine bağlamak için uğraş verdiği Brezilyalı Carlinhos, Fluminense'den ayrılmayı düşünmediğini belirtti.

Fatih Terimi üzecek haber

Galatasaray'ın ara transfer döneminde ilgilendiği Fluminense'nin Brezilyalı sol beki Carlinhos, sarı-kırmızılı takımdan aldığı teklife ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 5 milyon euroluk teklifine karşın, Fluminense'de kalmayı tercih eden Sambacı, Brezilya basınına yaptığı açıklamada; "Tamamen Fluminense'ye adapte olmuş durumdayım. Buradaki konumumdan memnunum ve ailem Rio de Janerio'yu çok seviyor." ifadelerini kullandı.

2014 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda yer alma şansının da kendisini ülkede kalmak adına teşvik ettiğini belirten Carlinhos, "Bir çok oyuncu şans bulabilmek için Brezilya'ya geri dönüyor. Daha gençken ülkeden ayrılmak ve Avrupa'da futbol oynamak isterdim ancak şu an durumumdan memnunum." şeklinde konuştu.

Gelecekte alacağı transfer tekliflerine açık kapı bırakan 26 yaşındaki sol bek; "Eğer bir gün kulübten ayrılacaksam bu hem benim hem de kulüp için iyi şartlarda olmalı. Fakat şu anda ayrılmayı düşünmüyorum." dedi.