Galatasaray Felipe Melo çıldırdı! Kulübeden kırmızı gördü

Felipe Melo çıldırdı! Kulübeden kırmızı gördü

20.10.2023 - 10:23 | Son Güncellenme:

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Brezilyalı orta saha Felipe Melo yedek kulübesinden gördüğü kırmızı kart ile gündeme oturdu.

Felipe Melo çıldırdı Kulübeden kırmızı gördü

Brezilya Seria A karşılaşmasında Fluminense ile Corinthians karşı karşıya geldi. Fluminense forması giyen Felipe Melo karşılaşmaya ilk 11'de başladı. 37. dakikada sarı kart gören Melo, devre arasında yerini takım arkadaşı Jhon Arias'a bıraktı. Yedek kulübesinde hakemin kararlarından memnun olmayan 40 yaşındaki yıldız futbolcu gördüğü kırmızı kartla viral oldu.

Haberin Devamı

YEDEK KULÜBESİNDEYKEN ATILDI
İkinci yarıya yedek olarak başlayan Felipe Melo, 71. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyundan ihraç edildi. Melo kırmızı kart sonrası hakemin üzerine yürüdü. Maçın yardımcı hakemi araya girerek Melo'yu uzaklaştırdı

Felipe Melo çıldırdı Kulübeden kırmızı gördü

OYUNA GİRDİKTEN 2 DAKİKA SONRA KIRMIZI GÖRMÜŞTÜ
Brezilya Guanabara Kupası maçında Flamengo sahasında Fluminense'yi konuk etmişti. Fluminense'de teknik direktör Fernando Diaz, geriden gelerek 2-1 öne geçtikten sonra oyunu tutmak için hamle yaptı. 2013-2015 yılları arasında 2 sezon Galatasaray forması giymiş Felipe Melo, oyuna 88'de girmesine karşın 2 dakika sonra oyundan atıldı.

Flamengolu Gerson'un, 37 numaralı Giovanni'ye faul yaptıktan sonra yerde topa vuruyormuş gibi tekme atması sonrası iki takım oyuncularının gerildiği anlarda Melo, pozisyona uzak yerden gelerek orada oluşan arbedeye karışmasına karşın herhangi bir hamlede bulunmadan kırmızı kartı gördü.

Haberin Devamı

Felipe Melo çıldırdı Kulübeden kırmızı gördü

Brezilya basınında manşetlerde yer alan haberlerde Melo'nun hakeme veya rakip futbolculara küfürler ettiği ve hakemin bunu duyarak kırmızı kart gösterdiği belirtildi

GALATARASAY'DA 5 KEZ KIRMIZI GÖRDÜ
Sarı-kırmızılı forma altında geçirdiği 5 sezonda 154 resmi karşılaşmaya çıkan orta saha oyuncusu, 5 defa oyundan ihraç edildi, 53 kez de sarı kartla cezalandırıldı.

Yazarlar