Fenerbahçe ‘Fener, Hakim’in peşinde’

‘Fener, Hakim’in peşinde’

07.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli takımda, Hakim Ziyech’in ismi öne çıktı. Hollanda basını, sezonun ilk yarısında Twente formasıyla 10 gol atıp, 5 asist yapan 22 yaşındaki genç yıldız için Fenerbahçe’nin en ciddi alıcı olduğunu yazdı

‘Fener, Hakim’in  peşinde’

Devre arası transfer döneminde kadrodaki eksiklere göre hareket eden Fenerbahçe’de orta saha için gelişmeler dikkat çekiyor. Hollanda basınında yer alan haberde, sarı-lacivertli kulübün, Twente’de forma giyen Hakim Ziyech için en ciddi alıcı olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Raul Meireles’in uzun süreli sakatlığı ve Diego Ribas’ın da UEFA Avrupa Ligi’nde üç maç cezalı olması nedeniyle orta sahada hücum yönü ağır basan bir isim gündeme gelmişti. Emre Belözoğlu’nun gidişinden sonra sol ayaklı ve çift yönlü bir ismin eksikliğini çeken Fenerbahçe’de Ziyech iddiaları artmaya başladı.

Schalke ile Fenerbahçe’nin yarıştığı öne sürülen haberlerde, yeni bir gelişmeye dikkat çekildi. Alman kulübü Schalke’nin Youness Belhanda’yı transfer etmesinden sonra Ziyech konusunda ısrarını bıraktığı ifade edildi.

İstatistikleri çok iyi

Fenerbahçe’nin de 22 yaşındaki yıldızın transferi konusunda en güçlü aday olarak yalnız kaldığı savunuldu. Hakim Ziyech, ligin ilk yarısında Eredivisie’de Twente formasıyla 17 maçta 10 gol atıp, 5 asist yapmıştı.

Haberin Devamı

Twente’yi sildi!
Devre arasında ayrılmayı düşünen Hakim Ziyech’in daha büyük bir kulüpte oynamak istediğini söylemesi sıkıntı yarattı. Twente yönetimi tarafından kaptanlığı elinden alınan Ziyech’in kadro dışı bırakılacağı da belirtildi. Taraftarların da tepkisini alan Faslı futbolcunun, sosyal medya hesaplarından Twente ile ilgili bütün bilgi ve fotoğrafları silmesi dikkatlerden kaçmadı.

Arkadaşları küstü
Twente’den ayrılmak isteyen Hakim Ziyech, takım içerisinde de sorunlarla boğuşuyor. Hollanda’da yayın yapan Volkstrant’a konuşan Ziyech, takım içinde adeta dışlandığını söyledi. Kendisini savunan genç futbolcu, “Ne düşünüyorsam ve istiyorsam onu söyledim. Bazı antrenmanlarda arkadaşlarım benimle konuşmuyor. Şu an ben sadece işimi yapıyorum” diye konuştu.
153
Hakim Ziyech, Twente’nin en golcü ismi olurken, 153 dakikada bir gol atma ortalaması tutturdu. İstikrarlı bir görüntü de çizen Ziyech, bin 523 dakika sahada kaldı.