Skorer Fenerbahçe 3 futbolcunun sözleşmesini uzattı

Fenerbahçe 3 futbolcunun sözleşmesini uzattı

01.06.2012 - 17:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Selçuk Şahin ve Cristian Baroni'nin sözleşmelerini 1'er yıl, Gökhan Gönül'ün sözleşmesini ise 2 yıl uzattı.

Fenerbahçe 3 futbolcunun sözleşmesini uzattı

Yeni sezona yönelik çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, iç transferde hareketli bir günü geride bıraktı. Sarı-lacivertliler, 3 futbolcusuyla sözleşme yeniledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesi biten Selçuk Şahin ve 2014 yılında sözleşmesi sona erecek Cristian’ın sözleşmelerini 1’er yıl, 2014’te sözleşmesi bitecek Gökhan Gönül’ün ise 2 yıl uzattı.

Sarı-lacivertli kulüp futbolcularından Gökhan Gönül, Selçuk Şahin ve Cristian Baroni ile nikah tazeledi. Selçuk Şahin ve Cristian'ın sözleşmeleri 1'er yıl uzatılırken, Gökhan Gönül ile de 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, futbolcumuz Selçuk Şahin’in sözleşmesini; 2011-12 sezonu itibariyle sona eren sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanarak, 1 yıl uzatmıştır.

Futbolcularımızdan Cristian Baroni’nin 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesi 2015 yılına; Gökhan Gönül’ün 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesi ise 2016 yılına kadar uzatılmıştır.

Haberin Devamı

Sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren diğer futbolcularımızla da görüşmeler devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.