Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: TFF'de 'devrim' var

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: TFF'de 'devrim' var

12.07.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin geleneksel bayramlaşması, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı, sarı-lacivertlilerde yönetim ve Divan Kurulu’nda başkanlar düzeyinde katılım sağlandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: TFFde devrim var

Başkan Ali Koç, “İnşallah ülkemizin 100’üncü yılında şampiyonluk, bu ülkenin kurtuluş ve kuruluşunda yer alan Fenerbahçe’ye yakışacaktır. Daha ‘Bismillah’ demedik. Şu anki imkanlarımız çerçevesinde Türkiye’ye gelebilecek en iyi hocayı getirdiğimize inanıyoruz. Bunu yapmak kolay değil ama bir hoca gelecek, her şey toz pembe olacak diye bir şey yok. İnanıyorum ki yeni hoca liderliğinde mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yönetimine başarılar dileyen Ali Koç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şu an inceleme aşamasındayız. Ama gördüğüm kadarıyla, en azından yönetim kurulu seviyesinde iyi niyet var. Bazı düşünceler devrim niteliğinde. Şeffaflık olması, adil rekabetin sağlanması açısından, tüm şüpheleri minimize etmesi açısından, kısa sürede çok önemli adımlar atıldı. Fenerbahçe olarak biz yeni atanan TFF’ye elimizden gelen yardımda bulunmaya çalışacağız. Çünkü inanıyoruz ki, onların inancı, futbolu daha şeffaf, daha adil noktaya getirmek, tahribat gören marka değerini yükseltmektir. Yılların erozyonu, tabii kolay olmayacaktır ama onlara el uzatmamız lazım. 3-4 haftada yapılanlar, alınan kararlar bizi, söylediğimiz, hepsi ifade edilen konular. İnşallah onlar da bu amaçlarını, samimi bulduğumuz amaçlarını gerçekleştirirler ve Türk futbolunu en kısa dönemde, en azından doğru istikamete çevirip doğru adımı atarlar.”

Haberin Devamı