Galatasaray Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Mert Hakan çıldırdı! Olay Marcao sözleri

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Mert Hakan çıldırdı! Olay Marcao sözleri

10.04.2022 - 22:27 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yenerek puan cetvelinde ikinci sıraya yerleşti. Dev derbide zaman zaman tansiyon yükseldi, oyuncular arasında gerginlik yaşandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Mert Hakan çıldırdı Olay Marcao sözleri

SKORER

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasının dev karşılaşmasında Fenerbahçe Kadıköy'de Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı. İttifak Holding Konyaspor'un Rize'de kaybetmesinin ardından sarı-lacivertli takım, ikinci sıraya yükseldi. Ev sahibi takımı zafere götüren golleri Miha Zajc ve Serdar Dursun kaydetti. Sezonun ilk yarısında da ezeli rakibini 2-1 yenen Fenerbahçe rövanşı da vermedi.

TANSİYON TAVAN YAPTI

Dev mücadelede zaman zaman tansiyon yükseldi, oyuncular arasında gerilim yaşandı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Mert Hakan çıldırdı Olay Marcao sözleri

MARCAO DİRSEĞİNİ KULLANINCA SARI KART GÖRDÜ
Derbinin 39. dakikasında Galatasaray yarı alanında Rossi, Marcao'ya baskı yaparken Brezilyalı savunmacının müdahalesi sonrası yerde kaldı. Hakem Atilla Karaoğlan, faulü Uruguaylı oyuncunun yaptığına hükmetti. Ancak Karaoğlan dirseğini kullandığı gerekçesiyle Marcao'ya sarı kart gösterdi. F.Bahçeli oyuncular bu pozisyon sonrası hakeme 'kırmızı kart' itirazında bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Mert Hakan çıldırdı Olay Marcao sözleri

MERT HAKAN ÇILGINA DÖNDÜ
55. dakikada Galatasaray'ın beraberlik golü için tüm riskleri aldığı sırada ani gelişen Fenerbahçe atağında Mert Hakan Yandaş, orta sahada Marcao'nun müdahalesi sonrası yerde kaldı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Mert Hakan çıldırdı Olay Marcao sözleri

MARCAO'NUN ÜZERİNE DOĞRU KOŞTU

Hakem Atilla Karaoğlan, Brezilyalı savunmacının topa müdahale ettiği gerekçesiyle oyunu devam ettirirken, sarı-lacivertli oyuncu adeta çılgına döndü. Marcao'ya doğru koşan Mert Hakan'ı takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Deneyimli oyuncu tepkisi ve itirazlarının ardından sarı kartla cezalandırıldı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Mert Hakan çıldırdı Olay Marcao sözleri

'DİREKT AYAĞIMI KIRMAYA YÖNELİK HAMLE YAPTI'

Teknik direktör İsmail Kartal'ın göreve gelişinden itibaren form grafiği yükselen Mert Hakan, Serdar Dursun'un attığı ikinci golün hazırlayıcısı oldu. 84. dakikada yerini genç yetenek Arda Güler'e bırakan 27 yaşındaki oyuncu, yaptığı açıklamada "Direkt ayağımı kırmaya yönelik bir hamle yaptı. Kendimi tutmam gerekiyordu, o an beynimize oksijen gitmiyor. Allah'tan takım arkadaşlarım sakinleştirdi, niyeti çok kötüydü o yüzden kendimi tutamadım. Allah'tan bir şey olmadı.

TARAFTARLARA MESAJ

Kazandığımız için çok mutluyuz. Derbiye özel olarak hazırlandım diyemem. Bulunduğum camiama, Fenerbahçemize hizmet etmek için elimden geleni yapıyorum. Taraftarımız çok sabırlılar. 2 sezondur taraftarımızı çok üzdük. Kazanıp bu konuşmayı yapmak istiyordum. İlk kaybettiğimiz maçta birbirimize girmeyelim. Birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece kazanamayacağımız şey yok. Ben bugün Fenerbahçe'ye geldiğimi hissettim" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı