Fenerbahçe Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Tugay Kerimoğlu'ndan faul tepkisi! 'Bir devre bile izleyemedik'

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Tugay Kerimoğlu'ndan faul tepkisi! 'Bir devre bile izleyemedik'

24.12.2023 - 22:33 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın puanları paylaştığı derbiyi Tugay Kerimoğlu yorumladı.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Tugay Kerimoğlundan faul tepkisi Bir devre bile izleyemedik

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile puanları paylaştığı mücadeleyi Tugay Kerimoğlu değerlendirdi. Tugay Kerimoğlu, dev derbide faul sayısının yüksek olmasını eleştirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sahadan mutlu ayrılan taraf olduğunu belirten Tugay Kerimoğlu, "Bence bugün mutlu bir taraf varsa o da Galatasaray'dır. Çünkü Kadıköy'de oynuyorsun ve kaybetmeden dönüyorsun. Bugünkü oyun iki takım adına da olumlu değil. İki takımın oynadığı oyun da bu değil" dedi.

Fenerbahçe'nin kendi oyunundan uzak bir performans sergilediğini vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Daha belli olan taraf Galatasaray'dı ama Fenerbahçe kendi oyunundan çok uzaktı. Bugün bekleyen ve Galatasaray'ı karşılayan bir görüntüde oynuyorsun" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'nin hücum futbolu oynamayı denemediğini dile getiren Tugay Kerimoğlu, "Eğer ben iç sahada oynuyorsam seyircimi de arkama alıp baskıyla çıkarım. En azından bir 10 dakika denerim. Bulursun golü yine o plana geçersin. Bugün Galatasaray'ı rahatsız bile edemedi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Maçtaki faul sayıları ve taçlara dikkat çeken Tugay Kerimoğlu, "Ayrıca maçta 44 faul olmuş. Maçın önüne geçen de bu zaten. Senin bu maçı yorumlama şansın sıfır. Anlatacak bir şey yok. 54 taç olmuş, geçmiş olsun. Maçı bir devre bile izleyemedik" diye konuştu.

İki tarafın tedirgin bir görüntü verdiğini belirten Tugay Kerimoğlu, "Fenerbahçe'de herhangi bir oyuncunun üst düzey performans göstermesi kolay değil. Bu oyunla ön plana çıkamazsın. Tedirginlik vardı iki tarafta da" dedi.

Tugay Kerimoğlu son olarak şu ifadeleri kullandı: "Bilmiyorum ama bu maçı Kadıköy'den alıp Ali Sami Yen'e getirsek bu maç bu kadar zevksiz olur muydu acaba?"