Fenerbahçe Fenerbahçe için çılgın iddia! Dzeko gidiyor, işte yerine gelecek golcü

Fenerbahçe için çılgın iddia! Dzeko gidiyor, işte yerine gelecek golcü

28.02.2024 - 12:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Edin Dzeko için olay bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekibin kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcunun sezon sonunda ayrılabileceği ileri sürülürken yerine gelecek golcü de ortaya çıktı.

Fenerbahçe için çılgın iddia Dzeko gidiyor, işte yerine gelecek golcü

Fenerbahçe'nin 2023-24 sezonu başında transfer ettiği ve takım kaptanlığına getirdiği Edin Dzeko için olay bir iddia gündeme geldi. 

Haberin Devamı

DZEKO'YLA YOLLAR AYRILABİLİR

Footballtransfers'in haberine göre Edin Dzeko'nun sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor ve Fenerbahçe yeni golcü adayını Premier Lig'den buldu.

ARSENAL'DEN GOLCÜ

Sarı-lacivertli ekip, yaz transfer dönemi öncesinde Eddie Nketiah'ın Arsenal'deki durumunu yakından takip ediyor. 24 yaşındaki futbolcunun adı geçen yıl Arsenal'den ayrılmakla anılmış ancak İngiliz yıldız takımda kalmıştı.

Fenerbahçe için çılgın iddia Dzeko gidiyor, işte yerine gelecek golcü

SUUDİ ARABİSTAN İHTİMALİ

Haberin detaylarında Dzeko'nun Fenerbahçe'ye gelmeden önce Al Hilal'den 2 yıllık bir teklif aldığı belirtilirken Suudi Arabistan'a gitme seçeneğinin hala mevcuyt olduğu iddia edildi.

Bu ayrılık olasılığına karşı Fenerbahçe, arayışlarına başlarken gündemine Nketiah'ı aldı. İngiliz futbolcunun da Arsenal'de istediği süreleri alamamasından dolayı takımdan ayrılması gündemde.

Haberin Devamı

Fenerbahçe formasıyla 32 maçta 22 gollük performans gösteren Dzeko'nun 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yazarlar