Galatasaray Fenerbahçe istiyordu, Galatasaray'dan bonservis teklifi! Sıcak bakıyor

Fenerbahçe istiyordu, Galatasaray'dan bonservis teklifi! Sıcak bakıyor

31.01.2023 - 08:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 4 puan önde liderliğini sürdüren Galatasaray, transferde vites yükseltti. Fenerbahçe'nin istediği yıldız isim için devreye giren sarı-kırmızılılar bonservis teklifinde bulunurken görüşmelerde büyük aşama kaydedildi.

Fenerbahçe istiyordu, Galatasaraydan bonservis teklifi Sıcak bakıyor

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’in 22. haftasında yarın sahasında Ümraniyespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Sarı-kırmızılı futbolcuların koşudan sonra üç grup halinde 5’e 2 pas çalışması yaptığı bildirildi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman geniş alanda pas ve şut çalışmasıyla tamamlandı. Sarı-kırmızılı takım, Ümraniyespor maçının son hazırlığını bugün saat 18.00’de gerçekleştirecek

Haberin Devamı

EN UZUN GALİBİYET SERİSİNİ EGALE ETTİ
Galatasaray, resmi maçlardaki en uzun süreli galibiyet serisini, 1987-1988 sezonunun son bölümü ile 1988-1989 sezonu ilk haftalarında 13 maç ile yakalamıştı. Mustafa Denizli yönetimindeki sarı-kırmızılılar, 1987-1988 sezonunda 9, 1988-1989 sezonundan 3 ve Cumhurbaşkanlığı Kupası maçından galibiyetle ayrılmıştı. Sarı-kırmızılılar, Giresunspor mücadelesiyle birlikte bu seriyi egale etti.

SEFEROVİC VE AANHOLT KİRALANDI
Galatasaray’ın gözden çıkardığı Aanholt, Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven ile anlaştı. Tecrübeli futbolcu ülkesine dönerken oyuncunun yarım sezon için kiralandığı bildirildi. Aanholt’un yarım sezonluk ücreti olan 950 bin euroyu PSV ödeyecek. Sarı-kırmızılıların Boşnak oyuncusu Seferovic ise Kasımpaşa’ya kiralandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe istiyordu, Galatasaraydan bonservis teklifi Sıcak bakıyor

İLK İMZA KAAN AYHAN
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ilk imzayı Kaan Ayhan’a attırdı. Sarı-kırmızılılar, milli oyuncuyu Sassuolo’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığını duyururken 28 yaşındaki yıldızın maliyetini de açıkladı. Galatasaray, Kaan Ayhan’ın kiralanması için 400 bin euro ödeyecek, futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 9.500.000 TL verecek. Kaan’ın satın alma opsiyonu ise 2 milyon 800 bin euro olarak belirlendi.

FENERBAHÇE İSTİYORDU, GALATASARAY BORINI İÇİN DEVREDE
Lider Galatasaray, Fatih Karagümrük’ün İtalyan yıldızı Fabio Borini’ye resmen talip oldu. Sassuolo’dan milli oyuncu Kaan Ayhan’ı renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündeminde olan 31 yaşındaki deneyimli hücum oyuncusu için devreye girdi.

Fenerbahçe istiyordu, Galatasaraydan bonservis teklifi Sıcak bakıyor

OKAN BURUK İSTEDİ
Borini için Karagümrük ile temasa geçen Cim-Bom transferde büyük aşama kaydetti. Seferovic’le yollarını ayırmaya hazırlanan Aslan’da, Teknik Direktör Okan Buruk farklı pozisyonlarda oynama özelliği nedeniyle yönetimden Borini’nin alınmasını istedi.

1 MİLYON EURO BONSERVİS
İki sene önce 1 milyon euro karşılığında Karagümrük’e transfer olan ve kontratının bitmesine 6 ay kalan İtalyan forvet için sarı-kırmızılıların 1 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

SICAK BAKIYOR
Karagümrük formasıyla bu sezon 19 resmi maçta 13 gol, 7 asiste imza atan tecrübeli futbolcunun da Galatasaray’da oynama fikrine sıcak baktığı bildirildi. Kulüpler arasındaki pazarlığın kısa süre içinde anlaşmayla sonuçlanması ve Fabio Borini’nin Galatasaray forması giymesi bekleniyor.