UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe Lazio maçı saat kaçta

Fenerbahçe Lazio maçı saat kaçta

04.04.2013 - 15:23 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Lazio ile bu akşam oynayacağı maç hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Lazio maçı saat kaçta

Fenerbahçe Lazio maçı hangi kanalda

Fenerbahçe Lazio maçı hangi kanalda saat kaçta

Bugün Türk futbolunun kalbi Fenerbahçe için atacak. Fenerbahçe Lazio maçı bu akşam oynanıyor.

Fenerbahçe Lazio maçı saat kaçta


Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden iki takımdan birisi olan Fenerbahçe Bu akşam güçlü İtalya ekibi Lazio karşısında olacak.

Fenerbahçe Lazio maçını bu akşam saat 22.05'den itibaren Star TV ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı Radyospor'dan da dinleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Lazio

Maça İskoç hakem

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile İtalya’nın Lazio takımı arasında 4 Nisan Perşembe günü yapılacak çeyrek final ilk maçını İskoç hakem William Collum yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak ve saat 22.05’te başlayacak karşılaşmada Collum’un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer’in yapacağı bildirildi. Alan Mulvanny’nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlerinin ise Robert Madden ve John Beaton olacağı ifade edildi.

William Collum, Galatasaray ile Alman ekibi Schalke 04 arasında 20 Şubat Çarşamba günü İstanbul’da oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçını da yönetmiş ve karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ermişti.

Cana'dan F.Bahçe cehenneminden çıkış tüyoları!

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final maçlarıyla heyecan doruğa çıkarken, Fenerbahçe'nin rakibi Lazio, Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan 'yara almadan' çıkmayı umuyor. İtalyan ekibinin yol göstericisi ise, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın eski oyuncusu Lorik Cana.

Çizmenin prestijli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, yarın gerçekleştirilecek karşılaşma öncesi ele aldığı haberde, Lazio'nun 8 Nisan Pazartesi günkü Roma derbisine de hazırlandığını hatırlatarak, "Lazio iki ateş arasında. Yarın Türk olanı, Pazartesi de Romalı olanı" diye yazdı. "Savaşçı Cana, İstanbul'da rehber olacak" başlığını atan gazete, "Eski Galatasaraylı, Fenerbahçe cehenneminden yara almadan kurtulmak için Lazio'nun pusulası olacak: O bunu başarmıştı" yorumunu yaptı. Başarılı futbolcunun antrenmanlar sırasında takım arkadaşlarına Fenerbahçe hakkında tüyolar verdiği belirtildi. Mavi-beyazlıların çalıştırıcısı Petkoviç'in İstanbul deneyimi yaşamış olan Arnavut futbolcuyu bu nedenle hem yarınki maçta hem de derbide başlangıçtan itibaren oyunda tutacağı belirtildi.

LAZİO'NUN İLK DERBİSİ İSTANBUL'DA

Serie A'nın köklü takımlarından Lazio, Fenerbahçe maçından ziyade şüphesiz ki Roma derbisine konsantre olmuş durumda. Corriere dello Sport da derbiye geniş yer ayırırken, "Lazio'nun ilk derbisi İstanbul'da" başlığını kullandı. Lazio'nun 10 yıldır ulaşamadığı yarı finale yükselme hedefine kilitlendiğini ele alan gazete, Petkoviç'in kozlarının, 23 yaşındaki Çek oyuncu Libor Kozak ile Ederson olduğunu yazdı. Mavi-beyazlıların 470 taraftarının, Asya yakasındaki stadyumda takımını destekleyeceği belirtildi.