Fenerbahçe Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşa'da Yunus Emre Gedik'ten penaltı açıklaması!

Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşa'da Yunus Emre Gedik'ten penaltı açıklaması!

25.02.2024 - 09:24 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa forması giyen Yunus Emre Gedik, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan penaltı pozisyonu için bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşada Yunus Emre Gedikten penaltı açıklaması

Süper Lig'in 27. haftasında İsmail Kartal'ın ekibi Fenerbahçe ile Sami Uğurlu'nun yönetimindeki Kasımpaşa karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-1 kazanırken goller; 64. dakikada Mert Hakan Yandaş ve 90+6'da Michy Batshuayi kaydetti. Kasımpaşa'nın tek golü ise 58. dakikada Jackson Porozo'dan geldi.

YUNUS EMRE GEDİK'TEN AÇIKLAMA
Kasımpaşa forması giyen Yunus Emre Gedik, Fenerbahçe maçının ardından penaltı pozisyonu için çıkan bazı haberleri yalanladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yunus Emre Gedik, şu sözleri kullandı;

"Maçtan sonra sosyal medyada ve yazılı basında penaltı pozisyonu ile ilgili benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Saygılarımla"

Fenerbahçe maçı sonrası Kasımpaşada Yunus Emre Gedikten penaltı açıklaması

SAMİ UĞURLU: EL DOĞAL POZİSYONDA
Kasımpaşa teknik direktör Sami Uğurlu, penaltı pozisyonuyla ilgili, "VAR'ın olma sebebi bu zaten. Ancak Hajradinovic'in bileğine basılıyor devam ettiriliyor, Da Costa'ya tekme atılıyor, devam ettiriliyor. VAR pozisyonunu 2 buçuk dakika izliyorsan, bu pozisyon net olmayabilir. Oyuncumla konuştum. Eli doğal pozisyonda. Burada bir şeyleri aramak gerekiyor. Ben kendi adıma görmedim. Penaltı pozisyonuna hadi penaltı diyeyim ama öncesinde iki faulü net şekilde görmeyip kafanı çevirirsen, o penaltıyı da verirsin" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Oyuncunun eli doğal konumda, 'Ben elimi çektim, hissetmedim bile.' dedi. Topun ne dönüşü değişiyor, ne yönü değişiyor. Eli doğal pozisyonda. Zaten darbe yapsan, topun yönü değişir. Oyuncuyla konuştum, bizim adımıza üzücüydü. Hakemlere 'Ben kenarda 5 kez izledim, bir şey göremedim.' dedim. Biz sezon başında eğitimlere girdim, 'El eğer doğam pozisyondaysa, topun yönü değişmiyorsa penaltı değil.' diye bize anlattınız ama öyle değilmiş. Burada galip gelememek, puan alamamak üzücü. Çok üzüldüm. Ancak bizim adımıza her şey yolunda gidiyor. "

İSMAİL KARTAL: ÇAĞLAR 'NET PENALTI' DEDİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise, "Penaltı pozisyonu için Çağlar'la konuştum. 'Eline çarptı net penaltı. Zaten eline çarpmasa arkasında ben vardım, topa vuracaktım.' dedi. Bunun dışında bizim başka verilmeyen net penaltımız var. İçeride baktık. Dışarıdaki arkadaşlar da bunu söyledi. Jayden'in pozisyonu net penaltı" diye konuştu.

 

Yazarlar