Futbol Fenerbahçe Perez'den vazgeçmedi

Fenerbahçe Perez'den vazgeçmedi

14.06.2017 - 15:24 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Arsenal'de Wenger'in gözden çıkardığı Lucas Perez'e olan ilgisini koruyor. İspanyol medyasına göre; Levante de Perez'in transferinde ısrarcı durumda.

Fenerbahçe Perezden vazgeçmedi

Valbuena transferlerini resmen duyuran, Nabil Dirar'ıysa açıklamaya hazırlanan yönetim, santrfor takviyesi için de temaslarınısürdüyüror.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin listesinde Arsenal forması giyen Lucas Perez üst sıralarda yer alıyor. Yönetim, İspanyol golcüyü kiralamanın yollarını arıyor. Kariyeri boyunca Ukrayna’da Karpaty Lviv ve Dinamo Kiev, Yunanistan’da PAOK ve İspanya’da Deportivo formaları giyen Perez, bu sezon başında Arsenal’e transfer olmuştu.

20 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Deportivo’dan Londra kulübüne transfer edilen golcü oyuncu, istediği şansı bulamadı. Premier Lig’de 11 maça çıkan 28 yaşındaki forvet, bu maçların ikisine ilk 11’de başladı ve tek gol kaydetti. Lucas Perez özellikle son 11 haftalık süreçte kalça kasında oluşan sakatlık nedeniyle sorunlar yaşandı.

İspanyol medyasında yer alan haberlerdeyse; La Liga ekiplerinden Levante'nin Perez'e imza attırmaya yakın olduğu yazıldı. (NTV Spor)