Fenerbahçe Fenerbahçe, Samet Akaydın'ı resmen duyurdu! İşte sözleşme detayları

Fenerbahçe, Samet Akaydın'ı resmen duyurdu! İşte sözleşme detayları

10.01.2023 - 19:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Samet Akaydın için Adana Demirspor ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Milli futbolcu ile yapılan sözleşmenin detayları belli oldu.

Fenerbahçe, Samet Akaydını resmen duyurdu İşte sözleşme detayları

Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Samet Akaydın, bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündemindeydi. Fenerbahçe, Samet Akaydın için Adana Demirspor ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Haberin Devamı

MONTELLA'NIN AÇIKLAMALARI
Adana Demirspor teknik direktörü Montella, "Samet'in Fenerbahçe'ye gideceği ve Adana Demirspor'un Hulk ile anlaşacağı yönünde haberler var?" sorusuna, "Bu seviyelerde kalmak istiyorsak hamlelerimizi yapmamız lazım. Bir dahaki maçta Belhanda ve Kevin cezalı. Samet de olmayacak." diye cevap verdi.

JESUS ÇOK İSTİYORDU
Samet Akaydın zaman zaman hücuma çıkarak attığı gollerle de değerine değer katmış durumda. Samet'in transferini Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da çok istiyordu. 3'lü savunmada daha fazla stoper alternatifine ihtiyaç duyduğunu yönetime bildirdiği de ifade ediliyor.

SAMET AKAYDIN'IN PERFORMANSI
Kariyerinde Arsinspor, Sancaktepe, Şanlıurfaspor, Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor takımları bulunan Samet Akaydın; Mavi Şimşekler'de 58 maçta forma giydi ve 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ
Süper Lig'in 18. haftasında Adana Demirspor, Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Kritik maçı Başakşehir 2-1 kazandı. Bu maçta 90 dakika sahada kalan Samet Akaydın, müsabaka sonrasında sosyal medya hesabından dikkat çeken bir gönderi paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan milli oyuncu, "İlkler, enler ve sonlar her zaman özeldir. Unutulmaz" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe, Samet Akaydını resmen duyurdu İşte sözleşme detayları

FENERBAHÇE AÇIKLADI
Fenerbahçe, Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ın transferi konusunda oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Samet Akaydin'in transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Adana Demirspor A.Ş. ile görüşmelere başlanmıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı

2.5 YILLIK İMZA
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Samet Akaydın’ın temsilcileri Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi. Yapılan görüşmelerin ardından Fenerbahçe, Samet Akaydın ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Yazarlar