Futbol Fenerbahçe transfer haberleri! 29 Haziran Çarşamba

Fenerbahçe transfer haberleri! 29 Haziran Çarşamba

29.06.2016 - 15:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kötü geçen sezonu unutmak isteyen Fenerbahçe transfer hedeflerini gerçekleştirmek için listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. İşte Fenerbahçe transfer hamlelerinden son gelişmeler...

Fenerbahçe transfer haberleri 29 Haziran Çarşamba

Geçen sezon yaptığı transferler ile büyük ölçüde hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe bu sezon transferde hata yapmak istemiyor. UEFA'nın belirlediği Fair-play kuarllarına uymak zorunda olan Fenerbahçe'de hangi isimler öne çıkıyor. İşte Fenerbahçe transfer listesi ve merak edilen tüm detaylar...

Haberin Devamı

Roman İstanbul'da
F.Bahçe'nin yeni transferi Roman Neustadter, havalimanındaki patlamadan sadece 1 saat önce İstanbul’a geldi.
F.Bahçe'nin daha önce prensip anlaşmasına vardığı Roman Neustadter sarı-lacivertli yönetim ile görüşmek üzere dün akşam İstanbul'a geldi
Sarı-lacivertli takımın prensipte anlaşmaya vardığı Rus savunmacı Roman Neustadter, dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda yaşanan patlamadan birkaç saat önce şehre ayak basan tecrübeli futbolcu, F.Bahçeli yöneticiler tarafından karşılandı ve kulüp binasında son görüşmeler yapıldı. Neustadter, daha sonra Kalamış'ta konaklayacağı otele geçti.
Resmi açıklama bugün
EURO 2016'da da mücadele eden Rus savunmacı ile ilgili resmi açıklamanın bugün yapılacağı öğrenildi. Bundesliga takımlarından Schalke 04'te forma giyen 28 yaşındaki Neustadter, 4 yıldır görev yaptığı kulübüne geçtiğimiz günlerde veda etti. Başarılı oyuncu, Schalke'de 161maçta 8 gol atıp, 9 asist yaptı.

Haberin Devamı

Yeni adresi La Liga
Valencia, F.Bahçe’nin Nani için istediği 8.5 milyon euro’yu ödemeyi kabul etti. Portekizli yıldızla da anlaşan La Liga temsilcisi, transferi açıklamaya hazırlanıyor
F.Bahçe'den ayrılmaya karar veren Luis Nani, yeni sezonda büyük ihtimalle Valencia forması giyecek. İspanyol ekibi, Nani için sözleşmesinde yazan 8.5 milyon euro'luk serbest kalma ücretini ödemeyi kabul etti. Portekizli yıldızın menajerlerinden Lucas Brascherin de dün öğlen saatlerinde İspanyol ekibinin temsilcileriyle son bir kez daha masaya oturdu. Tarafların her konuda anlaştığı öğrenilirken, transferin ise her an açıklanabileceği bildirildi.
Fenerbahçe transfer haberleri 29 Haziran Çarşamba
Devler peşindeydi
İnter , ManU, Atletico Madrid ve Everton da Nani'yi istiyordu. Ancak Valencia hem Fenerbahçe'nin hem de Nani'nin şartlarını kabul ederek işi bitirdi. 29 yaşındaki futbolcu, çok büyük ihtimalle yeni sezonda La Liga'da boy gösterecek.

Haberin Devamı

Quintero seferi.

Kolombiya basını, F.Bahçe’nin 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu için Porto’ya çıkarma yapacağını duyurdu.

Sarı-lacivertlilerin Kolombiya Milli Takımı'nın ve Porto'nun 10 numarası Juan Quintero'yu transfer edeceğine yönelik iddialara bir yenisi eklendi. Kolombiya'nın El Periodico Deportivo gazetesi, Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki oyuncu için bastırdığını, Türk ekibinin yöneticilerinin birkaç gün içinde Porto kulübü ile görüşmeler yapmak üzere Portekiz'e gideceğini duyurdu. Haberde, Fenerbahçe'nin Quintero için yaptığı teklife, "oyuncunun Rio Olimpiyatları'ndan affını istemesi" şartını koyduğu ayrıntısına yer verildi. Rio Olimpiyatları, 5-21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Son sezonu Rennes'te kiralık geçiren Quintero, sezonu 1 gol-1 asistle tamamladı. (Fotomaç)

Fenerbahçe'den Diego Ribas'a rest!

Yeni sezon hazırlıklarına katılmak üzere İstanbul’a gelen ve sosyal medyadan “Evime döndüm” diye mesaj atan Brezilyalı yıldız şok yaşadı.Antrenmana gelmesine gerek kalmadığını oyuncusuna bildiren sarı lacivertliler Diego Ribas'tan bir an önce gideceği takımı bulmasını bekliyor...

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de Diego’nun artık takımda olmayacağı ilk antrenmanda netleşti. Brezilyalı oyuncu dün start alan çalışmalarda takım ile antrenmana dahil edilmedi. Önceki gün İstanbul’a dönen ve sosyal medya hesaplarından, “Evime döndüm” mesajı atan Diego’ya daha önce, “Kulüp bul” diyen sarı lacivertliler, oyuncunun antrenmana çıkmasına da izin vermeyerek yeni sezon kadrosunda düşünmediklerini resmen iletmiş oldular.

Fenerbahçe transfer haberleri 29 Haziran Çarşamba

Fenerbahçe, Martin Skrtel'den haber bekliyor!
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer operasyonu da devam ediyor. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen yönetim, Schalke 04'e veda eden Roman Neustadter ile anlaşma noktasına gelmişti. Bu oyuncuyla ücret konusundaki son pürüzleri çözerek transferi tamamlamak isteyen yönetim bu bölgeye başka takviye de yapmak istiyor.
Fenerbahçe, Liverpool ile sözleşmesi devam eden Martin Skrtel'den de haber bekliyor. Gerekli temasları kuran Fenerbahçe, oyuncunun, kararını Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında açıklamak istemesi üzerine beklemeye geçmişti. Slovakya'nın Almanya'ya elenmesinin ardından gözler artık deneyimli stoperin kararına çevrildi. Avrupa'dan başka talipleri de bulunan Skrtel'in kararını kısa zaman içinde netleştirmesi bekleniyor.
Fenerbahçe yönetimi, stoper bölgesi için genç ve çabuk özellikte bir stoper alternatifi daha yaratabilmek amacıyla çalışmalarını da sürdürüyor. Sarı Lacivertliler'de geçtiğimiz sezonun stoper rotasyonunda bulunan Bruno Alves, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba takımdan ayrılmıştı. (Ntvspor)