Fenerbahçe Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası yer yerinden oynadı! Ali Koç ve Dursun Özbek'ten karşılıklı salvolar

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası yer yerinden oynadı! Ali Koç ve Dursun Özbek'ten karşılıklı salvolar

20.05.2024 - 11:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbi zaferi sonrası Rams Park’a geldi. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı takımla birlikte sahaya girerek galibiyeti kutladı. O sırada bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi. Başkan Ali Koç'un Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan'a parmak salladığı görüldü. Yaşanan gerilimin ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek çok sert açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Özbek'e yanıt verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray zaferinin ardından Rams Park’a geldi. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, oyuncularla beraber sahaya çıkarak galibiyeti kutladı. Stadyum yönetimi, tezahüratlar üzerine boş stadyumda müzik sesini açtı. Bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi.

ALİ KOÇ'TAN DURSUN ÖZBEK'E CEVAP

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarına sert yanıt verdi.

Ali Koç, "Bana meydan mı okuyor, düelloya mı çağırıyor. 2 senedir düelloya, tartışmaya çağırıyoruz. Düello da değil. Tartışalım. İnsanlar, iki başkanın gerçek kimliğini, mertliğini, dürüstlüğünü görsün. Dolayısıyla bugün biraz geç oldu. Uykusu kaçmasın. Öyle diyorsa, istediği TV kanalına, GSTV dahil çıkmaya hazırım. Bu ne ucuz kabadayılık. İki senedir bas bas bağırıyoruz. Oradan buradan atıp tutmayın. Kinayeli konuşmayın. Bu kulüp bir maç kazandığında, sadece Fenerbahçe değil, son derece alaycı, kibirli, kinayeli konuşmalar yapar. Biz neysek oyuz. Bir gün öyle bir gün böyle adamlar değiliz. Biz bir çizgide yürüyoruz. İstiyorsa yarın çıkalım. Sayın Başkanın cesaretlenmesine çok sevindim. Bu galibiyet kadar olmasa da çok sevindim. Bugün daha fazla ayakta tutmayalım onu. En kısa zamanda bu çağrısının arkasında dursun Sayın Dursun Özbek. İstediği mecrada, önümüzdeki 5 gece, 5 gece diyorum çünkü lig bitiyor, biz hazırız. Biz heyecanlıyız" dedi.

ÖZBEK'TEN ALİ KOÇ'A: YÜREĞİN YETİYORSA GEL

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sert tepki gösterdi. Dursun Özbek, "Ben geldim. Ali Koç yüreğin yetiyorsa gel buradayım. Şu kadar cesaretin varsa gel buradayım, şu kadar delikanlılığın varsa gel. Buradayım." dedi.

ALİ KOÇ: İŞİMİZ BİTTİ! GİDEBİLİRİZ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sahadan ayrılırken "Haydi işimiz bitti, gidebiliriz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
ALİ KOÇ, SELAHATTİN BAKİ'Yİ AZARLADI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, RAMS Park'ta maçın ardından çıkan olaylar sonrası Fenerbahçe Yönetcisi Selahattin Baki'yi çok sert bir şekilde uyardı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Selahattin Baki, Ali Koç'a "Beni mi buldun başkanım." ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ'TAN ERAY YAZGAN'A : DAYAK YİYECEKSİN

Sporx'te yer alan habere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan'a "Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin!" dedi.

GERGİNLİK SONA ERDİ

Kısa bir sürenin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular içeriye girdi. Gerginlik de sona erdi.

Haberin Devamı
GERGİNLİK YAŞANDI

Bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi. İki taraf arasında gerginlik çıktı. Polis güçleri olaya müdahale etti.

STADYUMDA MÜZİK AÇILDI

Stadyum yönetimi, tezahüratlar üzerine boş stadyumda müzik sesini açtı.

FENERBAHÇE SAHAYA İNDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular Rams Park çimlerine çıkarak galibiyeti kutladı.

Haberin Devamı
ALİ KOÇ, RAMS PARK'A GELDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray zaferinin ardından Rams Park’a geldi. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, oyuncularla beraber sahaya çıkarak galibiyeti kutladı. 

Yazarlar