Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

30.01.2014 - 10:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Caner sezon sonu ayrılabilir

Fenerbahçe'den 8 milyon euroya ret!

Zico'nun görevine son verildi

Caner sezon sonu ayrılabilir

Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs’ta bitecek olan 25 yaşındaki yıldız futbolcu, en verimli çağında olduğuna dikkat çekti, “Şampiyon olalım, ondan sonra sağlam kafayla düşünüp kararımı vereceğim. Takımda kalabilirim ama Avrupa da olabilir. Sezon sonunda atacağım imza, hayat imzam olacak” dedi.

Fenerbahçe'den 8 milyon euroya ret!

İtalya'da adı transfer gündeminden düşmeyen Salih Uçan konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı...

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan için 8 milyon euroluk teklifi geri çevirdiği iddia edildi.

Genç oyuncunun transferi konusunda FIFA menajeri Efrem Valenti ile çalışan Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini'nin 8 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ve ret cevabı alındığı ileri sürüldü. Haberde ayrıca, Roma'nın sezon sonu bir kez daha devreye gireceği belirtildi.

Haberin Devamı

Serdar Kesimal Bursaspor Galatasaray yüzünden gidemiyor!

Bu söz Serdar Kesimal'in Bursaspor'a transferinin gündeme gelmesinin ardından ortaya çıktı.

Yeşil-Beyazlılar uzun süredir 25 yaşındaki savunma oyuncusu için yanıt beklerken, bu transferle ilgili bir iddia Fenerbahçeli yöneticilerin kafasını karıştırdı. Konuyla ilgili yaşanan gelişmeler şöyle: Fenerbahçe, 2011’de 2 milyon Euro bonservis bedeli ve 3 oyuncu takasıyla kadrosuna kattığı Serdar’ı çok uygun bir rakamla Bursaspor’a satmayı planlıyordu. Yeşil-Beyazlılar ise kendilerinden ısrarla Serdar Aziz’i isteyen Galatasaray’a net bir yanıt vermese de açık kapı bırakıyordu. Kesimal’in transferiyle Aziz’in Sarı-Kırmızılılar’a satılmasında bir engel kalmayacak ve Bursaspor bu oyuncunun satışından 4.5 milyon Euro kazanacaktı. Futbolcusunun satışından kasasına doğru düzgün para girmeyecek olan Sarı-Lacivertliler, üstüne üstlük ezeli rakibi Galatasaray’ın transfer yapmasını kolaylaştırmış olacaktı! Tüm bunları gözden geçiren yönetimin Bursaspor’la görüşmeleri askıya aldığı öğrenildi.

Zico'nun görevine son verildi

Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe'den sonraki kariyerinde bir türlü dikiş tutturamadı. Son olarak dün, Al-Gharafa'daki görevine son verildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico'nun, sarı lacivertli kulüpten ayrıldıktan sonra kariyeri hiç de istediği gibi gitmedi. Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatarak, Avrupa arenasında tarihinin en başarılı dönemini yaşatan Brezilyalı çalıştırıcının sonraki deneyimleri hüsranla sonuçlandı.

Zico Türkiye'den ayrıldıktan sonra Bunyodkor ile anlaştı. Özbek takımında bir süre görev yapan Brezilyalı futbol adamı ardından Rus ekibi CSKA Moskova'nın başına geçti. Ancak kısa bir süre sonra kulüp tarafından buradaki görevine son verildi.

Arthur Zico'nun Yunanistan macerası da fazla uzun sürmedi. Üst üste kötü sonuçlar alan Olympiakos, hocaya kapıyı gösterdi. Ardından Irak Milli Takımı'nın başına geçti. Iraklı yöneticilerle anlaşmazlığa düştü, kontratını feshederek buradan ayrıldı.

Brezilyalı futbol efsanesi son olarak Ağustos ayında Katar Kulübü Al-Gharafa'nın yeni çalıştırıcısı oldu. Ancak buradaki macerası da 6 ayı geçmedi. Dün gelen haberlere göre Katar kulübü Zico'nun görevine son verdi. Kulüp Başkanı Jassim Al Mansouri, "Hocamızın gayretine karşın beklediğimiz sonuçları alamadık. Kendisine gelecekte başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. Zico Fenerbahçe'yi 2006-2008 yıllarında çalıştırmıştı.

Yazarlar