Fenerbahçe Fenerbahçe Transfer Haberleri: Mehmet Ekici bitti!

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Mehmet Ekici bitti!

30.01.2017 - 12:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe üçlüsü arasında yaşanan ve ocak ayının en çok konuşulan konusu olan Mehmet Ekici transferi artık netlik kazandı.

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Mehmet Ekici bitti

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mehmet Ekici’den kar etmek isteyen Bordo-Mavililer, Beşiktaş ile el sıkışıp bu transfer karşılığında Olcay Şahan’ın bonservisini 200 bin Euro gibi düşük bir rakama aldı. Sözleşmeye de “Ara transferde Beşiktaş’tan başka takıma giderse tazminat ödenir” maddesi koyuldu...
Ancak Siyah-Beyazlı takımda oynamayı kabul etmeyen Mehmet Ekici, Fenerbahçe’de forma giymekte ısrar edince iş çıkmaza girdi. Sarı-Lacivertliler, futbolcu için teklifini sunsa da tazminat nedeniyle bir sonuç alınamadı.
BEŞİKTAŞ KARARINI VERDİ VE F.BAHÇE...
Gelinen son noktada Fenerbahçe’yi istemesi nedeniyle kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici’nin geri adım atmaması nedeniyle Beşiktaşlı yetkililer karar değiştirdi.
Kendilerini istemeyen Ekici’den vazgeçtiği öğrenilen Siyah-Beyazlılar’ın bu defteri kapattığı öğrenildi.
EKİCİ GELECEK SEZON FENERBAHÇE'DE!
Ancak Beşiktaş yönetimi, 31 Ocak’a kadar süren opsiyon hakkından vazgeçmeyecek, bu nedenle de Ekici gelecek sezon Fenerbahçe’ye gidecek. (Habertürk)
Son gün bombası! Ndiaye
Osmanlıspor formasıyla gösterdiği performansla yerli yabancı bir çok takımın dikkatini çekmeyi başaran Badou Ndiaye'ye Milli Takım dönüşü Fenerbahçe'den teklif geldi.
Mehmet Ekici ve diğer transfer girişimlerinden sonuç alamayan Fenerbahçe yönetiminin son olarak Osmanlıspor'un orta sahadaki dinamosu Badou Ndiaye için Başkent ekibine para+futbolcu takası teklif ettiği ortaya çıktı.
Emenike ve Aatif teklif edildi
Osmanlıspor cephesinden acil cevap bekleyen Fenerbahçe yönetiminin takas için Emenike ve Aatif Chahechouhe ikilisinden birini bonservisiyle vermek istediği öğrenildi. (Haber7)

Haberin Devamı

Rodriguinho gemileri yaktı

Corinthians'ın Fenerbahçe'ye vermeye yanaşmadığı Rodriguinho'da transferin bitimine 48 saatten az bir süre kala son dakika sürprizi yaşanabilir. Sarı-lacivertliler'le anlaşan Sambacı'nın, kulüp yönetimine transferine onay vermesi için baskı yaptığı ortaya çıktı. Brezilya basını, Fenerdbahçe'nin 4 milyon euro'luk teklifini beğenmeyen Corinthians'ı Rodriguinho'nun geri adım atmaya zorladığını öne sürdü.

CORİNTHİANS ÇARK ETTİ

Kanarya'nın 28 yaşındaki '10 numara'ya kazandığının iki katından fazlasını teklif ettiği, Brezilyalı futbolcunun da siyah-beyazlı yönetimle görüşüp, 31 Aralık 2017'de bitecek kontratını hiçbir şartta yenilemeyeceğini iletip, rest çektiği iddia edildi. BREZİLYA Milli Takımı'na da seçilen Rodriguinho'nun kontrat yenileyebileceğine inanan Corinthians yönetiminin bu restle çark ettiği ve F.Bahçe'yle tekrar masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi. F.Bahçe'nin de yarın sona erecek transfer dönemi sonrası elini çabuk tutup bombayı patlatmayı planladığı bildirildi. Rodriguinho'nun kontratının %50'si Corinthians, %40'ı alt ligden Capivariano ve %10'u yine alt ligden America Mineiro'da bulunuyor.

Haberin Devamı

CORİNTHİANS'TAN MİLLİ TAKIM'A

Rodriguinho geçen sezon Corinthians'ta en parlak dönemini geçirdi. 49 maçta forma giyen 28 yaşındaki orta saha 10 gol, 4 asistlik bir performans sergileyip Brezilya Milli Takımı kapılarını açtı. Kolombiya'yla 26 Ocak'taki dostluk maçında 45 dakika oynayıp ilk kez milli oldu. (Fotomaç)

Yazarlar