Fenerbahçe Fenerbahçe transfere doymuyor! Bonucci ve Krunic'ten sonra bir dünya yıldızı daha

Fenerbahçe transfere doymuyor! Bonucci ve Krunic'ten sonra bir dünya yıldızı daha

15.01.2024 - 07:56 | Son Güncellenme:

Bonucci ve Krunic hamleleri ile transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'nin durmaya niyeti yok. Sarı-lacivertli ekip Premier Lig'den bir dünya yıldızının daha peşinde. İşte detaylar...

Fenerbahçe transfere doymuyor Bonucci ve Krunicten sonra bir dünya yıldızı daha

Kış transfer dönemine Bonucci ve Krunic'i kadrosuna dahil ederek giren Fenerbahçe'de, sırada dünyaca ünlü bir yıldız daha bulunuyor. Sarı-Lacivertli yönetim, şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor ve Premier Lig'in yıldızını transfer ederek İsmail Kartal'ın eline rotasyonu bol bir takım vermeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Premier Lig devinde kadro dışı bırakılan yıldız oyuncuya hocası da tüm kapıları kapattı. Bunun üzerine takım aradığı aktarılan yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olacağı bildirildi.

AYRILMAK İSTİYOR

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Manchester United’da kalmak isteyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Anthony Martial’in geleceği belirsizliğini korumaya devam ediyor. Martial, yakın zamanda kulüpten ayrılmak istemediğini belirtmişti. Ancak Kırmızı Şeytanlar’ın teknik direktörü Erik ten Hag, Martial’i açıkça kadroda düşünmediğini ifade etti. Martial, takımının dün İngiltere Premier Ligi’nde Tottenham’ı konuk ettiği maçın kadrosunda yer almadı. Yıldız futbolcunun, fizik olarak hazır olmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfere doymuyor Bonucci ve Krunicten sonra bir dünya yıldızı daha

YENİ BİR TEKLİF OLABİLİR

Bu gelişmeler doğrultusunda ara transfer döneminde Fransız oyuncunun seçeneklerini değerlendirmek zorunda kalacağı tahmin ediliyor. Özellikle Fenerbahçe’nin, 28 yaşındaki oyuncuya yoğun ilgisinin devam ettiği konuşuluyor. Kanarya’nın, yeni bir teklifle, United’ın kapısını çalacağı düşünülüyor.