Fenerbahçe Fenerbahçe ve Al Nassr'dan dudak uçuklatan teklifler! İşte Wilfried Zaha'ya önerilen yıllık ücret...

Fenerbahçe ve Al Nassr'dan dudak uçuklatan teklifler! İşte Wilfried Zaha'ya önerilen yıllık ücret...

27.06.2023 - 08:10 | Son Güncellenme:

Edin Dzeko transferiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmak için temaslarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcuya yaptığı teklifin ayrıntıları ortaya çıktı.

Fenerbahçe ve Al Nassrdan dudak uçuklatan teklifler İşte Wilfried Zahaya önerilen yıllık ücret...

Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini noktalamak isteyen Fenerbahçe'de gelecek sezon adına yıldız isimlere gözler çevrildi. Sarı-lacivertliler bu doğrultuda ilk olarak Edin Dzeko'yu kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe'nin yeni hedefinin Wilfried Zaha olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'ın da peşinde olduğu başarılı futbolcu için Fenerbahçe'nin sunduğu maaş önerisi ortaya çıktı. İşte Süper Lig devinin sunduğu teklifin detayları...

RYAN KENT'LE 4 YILLIK ANLAŞMA

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk hamle Ryan Kent oldu. Sarı-lacivertliler, Rangers'tan ayrılan İngiliz oyuncuyla prensipte anlaşma sağladı. Fenerbahçe ile Ryan Kent arasındaki anlaşmanın 4 yıllık olduğu açıklandı.

Fenerbahçe ve Al Nassrdan dudak uçuklatan teklifler İşte Wilfried Zahaya önerilen yıllık ücret...

Sağlık kontrollerinin ardından imza atması beklenen Ryan Kent, sarı-lacivertli taraftarlara seslendi. İngiliz oyuncu, "Tüm Fenerbahçe taraftarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle Türkiye Kupası'nın kazanılmasında payı olan tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum. Yeni sezonla ilgili konuşmak gerekirse Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz önümüzdeki ay oynayacağımız Süper Kupayı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte, yeni sezon çalışmalarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DZEKO'DAN 2 YILLIK İMZA

Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden görüşmeler sonucunda Edin Dzeko forvet hattına takviye edildi. Sarı-lacivertliler, 37 yaşındaki oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Edin Dzeko'ya yıllık 4 milyon 200 bin euro garanti ücret ödeneceği kaydedildi.

Fenerbahçe ve Al Nassrdan dudak uçuklatan teklifler İşte Wilfried Zahaya önerilen yıllık ücret...

Sarı-lacivertlilere imza attıktan sonra kulüp televizyonuna konuşan Edin Dzeko, "Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" açıklamasını yaptı.

YENİ HEDEF WILFRIED ZAHA

Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna dahil eden Fenerbahçe'nin yeni hedefinin Wilfried Zaha olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcuya sunduğu maaş teklifi ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Al Nassrdan dudak uçuklatan teklifler İşte Wilfried Zahaya önerilen yıllık ücret...

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Fenerbahçe, 30 yaşındaki kanat oyuncusuna yıllık 6 milyon eurodan daha fazla olan bir maaş önerisi sundu. Sarı-lacivertlilerin, Edin Dzeko'nun ardından Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmakta ısrarcı olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'nin teklifini ilettiği Wilfried Zaha'ya Suudi Arabistan'dan da taliplerin olduğu vurgulandı. Fildişi Sahilli oyuncuya Suudi Arabistan'dan 12 milyon euroyu geçen yıllık ücretler sunulduğu aktarıldı. 30 yaşındaki futbolcunun gelen teklifleri sakin bir şekilde değerlendireceği ve ardından geleceği hakkında son kararı vereceği vurgulandı.

Fenerbahçe ve Al Nassrdan dudak uçuklatan teklifler İşte Wilfried Zahaya önerilen yıllık ücret...

BONSERVİSİNİ ELİNE ALDI

Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren ve şu anda boşta olan Wilfried Zaha, geçtiğimiz sezon 28 maçta forma şansı buldu. 30 yaşındaki kanat oyuncusu bu müsabakalarda 7 gol attı ve 3 asist üretti. Fildişi Sahilli futbolcunun güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

Crystal Palace altyapısında yetişen Wilfried Zaha, 2012-2013 sezonunda 11 milyon 750 bin euro bedelle Manchester United'a imza attı. Başarılı oyuncu daha sonra Cardiff City'e kiralandı. Crystal Palace, 2014-2015 sezonu başında kiraladığı Wilfried Zaha'nın bonservisini ara transfer döneminde 3 milyon 800 bin euro karşılığında aldı.

Haberin Devamı