Fenerbahçe Fenerbahçe ve Hull City, Ozan Tufan için anlaştı! Transfer resmen açıklandı

Fenerbahçe ve Hull City, Ozan Tufan için anlaştı! Transfer resmen açıklandı

25.06.2022 - 22:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Ozan Tufan için Hull City ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe ve Hull City, Ozan Tufan için anlaştı Transfer resmen açıklandı

Fenerbahçe'de geleceği merak konusu olan Ozan Tufan, Hull City'le anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, tecrübeli orta saha için Championship ekibiyle el sıkışıldığını resmen duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi konusunda İngiliz Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır. Ozan Tufan kişisel görüşmelerini gerçekleştirmek ve sağlık kontrolünden geçmek için yarın İngiltere’ye gidecektir" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki orta saha Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılmış ve Jorge Jesus da bu kararı uygulamaya devam etmişti. Watford'da kiralık olarak geçtiğimiz sezonun ilk yarısını geçiren Ozan Tufan, ikinci yarıda Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz yıl toplamda 18 müsabakada 714 dakika sahada kaldı ve skor katkısı sağlayamadı.

Bursaspor altyapısından yetişen Ozan Tufan, 7 milyon euro bedelle 2015-2016 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Tecrübeli oyuncu Alanyaspor ve Watford'da da kiralık olarak forma giydi. Ozan Tufan'ın güncel piyasa değeri 3 milyon 800 bin euro olarak gösteriliyor.

Karim Benzema'nın Real Madrid formasıyla en iyi asistleri

Yazarlar