Fenerbahçe Fenerbahçe yeni transferini gönderiyor! Talipleri çıktı

Fenerbahçe yeni transferini gönderiyor! Talipleri çıktı

23.07.2022 - 15:14 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında karşılaşacağı Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertliler yeni transferi için ayrılık kararı aldı.

Fenerbahçe yeni transferini gönderiyor Talipleri çıktı

Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamak isteyen Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i evinde yenerek yoluna devam etmek istiyor. Yaptığı nokta atışı transferlerle taraftarlarını memnun eden sarı-lacivertlilerde yeni transfer için ayrılık kararı verildi.

Haberin Devamı

7 TRANSFER YAPTI
Sarı Lacivertliler son transferini Pedro ile yaptı. Sarı Lacivertliler daha önce Santa Clara'dan Lincoln Henrique, PSV Eindhoven'dan Bruma, Fatih Karagümrük'ten Emre Mor ve Watford'dan Tiago Çukur'u Joshua King ve Willian Arao'yu renklerine bağladığını açıklamıştı. Fenerbahçe'nin ayrıca sol bek ve orta sahaya da hamle yapması bekleniyor.

RÖVANŞ KADIKÖY'DE
Fenerbahçe, 27 Temmuz'da Dinamo Kiev'i Kadıköy'de ağırlayacak. Fenerbahçe'ye turu geçmesi için galibiyet yeterli olacak. Maçın berabere bitmesi durumunda ise uzatmalar ve orada da eşitlik bozulmazsa penaltı atışları turu geçen tarafı belirleyecek.

24 SAATTE FORMA REKORU
Fenerbahçe, yeni sezonda giyeceği formaları geçtiğimiz salı günü düzenlediği bir lansmanla tanıtmıştı. Sarı- Lacivertli kulübün formaları taraftarlardan kısa sürede büyük ilgi gördü. Kulübün ürünlerini satan Fenerium, yeni formalardan sadece ilk 24 saat içerisinde 39 bin 435 adet satıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Bir formanın fiyatının 629 TL olduğu Kanarya'da bu sayede kulübün kasasına sadece bir günde 24 milyon 804 bin 615 TL girdi.

4 YILLIK İMZA
Sarı lacivertli ekip, Milli Takım'da da forma giyen Tiago Çukur ile sözleşme imzalandığını açıklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, 19 yaşındaki genç forvet Tiago Çukur ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. Tiago Çukur’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." denildi.

TİAGO ÇUKUR İÇİN KİRALAMA KARARI
Fenerbahçe, kısa süre önce Watford'dan kadrosuna kattığı 19 yaşındaki santrafor Tiago Çukur'u kiralama kararı aldı.

Oyuncunun tecrübe kazanmasını isteyen sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'un da onayıyla Tiago Çukur'a gelen teklifleri değerlendirecek.

Fenerbahçe, hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan talipleri olan genç oyuncunun kiralık gideceği kulübe kısa süre içinde karar verecek.

Fenerbahçe yeni transferini gönderiyor Talipleri çıktı

A MİLLİ TAKIM'A YÜKSELDİ
Hollanda doğumlu Tiago Çukur, Jorge Jesus’un ellerinde şekillenmeye aday bir pivot santrfor. Zeeburgia ve Feyenoord altyapılarında futbola başlayan 19 yaşında 1.96 boyundaki Tiago, hızlı bir gelişim göstererek bu yıl A Milli Takım’a yükselmişti.

Haberin Devamı

TİAGO ÇUKUR'UN KARİYERİ
Futbola Hollanda’da Zeeburgia takımının altyapısında başlayan 19 yaşındaki santrfor, ardından AZ Alkmaar altyapısına transfer oldu.

2020’de serbest oyuncu olan Çukur, 2021’de Watfod’un U-21 takımına geçiş yaptı. Genç golcü, geçtiğimiz sezonu Doncaster Rovers takımında kiralık olarak geçirdi.

Bugüne kadar toplamda 55 maça çıkan Tiago Çukur, 15 gol atıp iki asist yaptı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Tiago Çukur'un Twitter hesabı bulunmuyor. Çukur, Instagram'da ise aktif. Tiago Çukur'un Instagram'da 148 bin takipçisi bulunuyor.