Fenerbahçe Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı! Fark 4 milyon euro

Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı! Fark 4 milyon euro

08.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde artık son hamlelerini yapan Fenerbahçe'de takviye yapılması kesin olarak forvet bölgesi için çok ses getirecek bir hamle yaptı. 8 milyon euro + bonuslar üzerinden teklif yapan sarı-lacivertliler kısa süre içinde golcü operasyonunu noktalamak istiyor. İşte dev transfer gelişmesinin detayları...

Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı Fark 4 milyon euro

Transfer döneminin hızlı takımlarından Fenerbahçe’de artık son hamleler yapılıyor. Hem Başkan Ali Koç hem de teknik direktör Jorge Jesus’un bizzat açıkladığı forvet hattı için transfer çalışmaları hız kazanmış durumda.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde kadroda düşünülmeyen isimlerin ayrılmasının planlandığı dönemde ağırlık santrfor transferine verildi.

TAKIMA 11 TAKVİYE

Fenerbahçe'de kurmaylar Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda önemli isimleri kadroya dahil etti. Sarı-lacivertlilerde Lincoln Henrique, Bruma, Willian Arao, Luan Peres, Joao Pedro, Emre Mor, Gustavo Henrique, Joshua King, Tiago Çukur, Ezgjan Alioski ve İrfan Can Eğribayat'la transfer için anlaşma sağlandı. Süper Lig devinde bu hamlelerin ardından tüm gözler forvet transferine çevrildi.

Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı Fark 4 milyon euro

9 AYRILIK YAŞANDI

Süper Lig devinde sözleşmesi sona eren Murat Sağlam, Jose Sosa ve Berke Özer'le yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un planları arasında yer almayan Luiz Gustavo ve Mesut Özil'in sözleşmesi feshedildi. Arda Okan Kurtulan, Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh ve Kim Min Jae bonservis bedeliyle başka takımlara transfer oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı Fark 4 milyon euro

TEK HEDEF FORVET TRANSFERİ

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarında ağırlığı forvet transferine veren Fenerbahçe'de gündeme çok sayıda isim dahil edildi. Alexander Sörloth, Aaron Boupendza ve Alassane Pléa transferlerinde istenen seviyeye gelemeyen Fenerbahçe'de gözler diğer isimlere çevrildi. Bu isimlerde bir ilerleme kaydedemeyen Fenerbahçe sürpriz bir isim için masaya oturdu ve resmi teklifini yaptı.

MAXİ GOMEZ İÇİN RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sarı-lacivertliler, Valencia’da oynayan Maxi Gomez için görüşmelerini resmiyete döktü. Daha önce Gomez’in menajerleri vasıtasıyla oyuncu tarafıyla irtibat kuran ve olumlu görüşmeler yapan Fenerbahçe, İspanyol kulübünün kapısını çaldı.

Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı Fark 4 milyon euro

GATTUSO SICAK BAKMIYOR

Valencia, kadrosundaki AB dışı oyuncular için gerekli olan kontenjanı boşaltmak istiyor. Aynı zamanda Valencia’nın teknik direktörü Gattuso şu anda Maxi Gomez’e sıcak bakmıyor. İlk 11’de olamayacağını bilen Uruguaylı forvet ise ayrılığa yakın duruyor.

Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı Fark 4 milyon euro

GOMEZ'İN VEDASI VALENCİA'NIN İŞİNE YARIYOR

Bununla beraber Valencia, Juventus’tan Arthur Melo’yu kadroya katmayı planlıyor. Hem transfere maddi kaynak yaratmak hem de AB dışı oyuncu kontenjanını açmak adına Maxi Gomez’in vedası İspanyol kulübünün işine yarıyor.

Haberin Devamı

FORMA GARANTİSİNİ ALDI

Fenerbahçe’den gelen ilgiyi de beğenen 25 yaşındaki futbolcu, kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor. Uruguay Milli Takımı ile Katar’daki 2022 Dünya Kupası’na da katılmak isteyen yıldız forvet, sürekli forma giyebileceği bir takımı öncelik tutuyor. Fenerbahçe’de de forma garantisini alan ve Jorge Jesus’un görevde olmasından etkilenen Maxi Gomez için artık geriye sadece kulüplerin görüşmeleri kaldı.

Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı Fark 4 milyon euro

VALENCİA 12 MİLYON EURO İSTİYOR, F.BAHÇE 8 MİLYON + BONUS TEKLİF EDİYOR

2019’da Celta Vigo’dan Santi Mina artı 14.5 milyon euro bonservisle transfer olan Maxi Gomez için Valencia, 12 milyon euro istiyor. Fenerbahçe ise 8 milyon euro artı bonuslar şeklinde bir paketle La Liga temsilcisine teklifini iletmiş durumda.

2.5 MİLYON EURO MAAŞ BEKLENTİSİ

Oyuncunun sarı-lacivertlilerden yıllık maaş beklentisi ise net 2.5 milyon euro oldu. Pazarlıklar anlaşmayla sonuçlanırsa Maxi Gomez’in Fenerbahçe’ye transferi resmiyet kazanacak.

Haberin Devamı

KAFASI İYİ ÇALIŞIYOR

Maxi Gomez, La Liga’da oynamaya başladığı 2017-18 sezonundan bu yana 18 kafa golü attı. Uruguaylı oyuncu, 20 kafa golü atan Real Madrid kaptanı Karim Benzema’nın ardından bu alanda La Liga’nın en başarılı ismi oldu. Öte yandan La Liga’da Celta Vigo ve Valencia formalarıyla 163 maça çıkan Maxi Gomez, 52 gol attı, 21 asist yaptı.

Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı Fark 4 milyon euro

HABERİ BEĞENDİ TARAFTAR SEVİNDİ

Sarı-lacivertli taraftarların sosyal medyada yakından takip ettiği Maxi Gomez, bir beğenisiyle herkesin dikkatini topladı. Adının Fenerbahçe ile anıldığı bir transfer haberine beğeni atan Uruguaylı oyuncu, kısa sürede taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İSPANYA’DA YANKI BULDU

Maxi Gomez için Fenerbahçe’nin transfer ilgisi ve Valencia ile görüşmelerin başlaması İspanya basınında geniş yankı uyandırdı. Özellikle Marca gazetesi, en başından itibaren transfer çalışmalarını okuyucularına aktardı. Sosyal medya üzerinde de Valencia taraftarları, Maxi Gomez-Fenerbahçe paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı Fark 4 milyon euro

GENNARO GATTUSO’DAN AÇIKLAMA

Valencia’nın teknik direktörü Gennaro Gattuso, Maxi Gomez’le alakalı bir sakatlık açıklaması yaptı. Gomez, önceki gün Valencia’nın Atalanta ile oynadığı hazırlık maçında kadroya alınmadı. Aynı zamanda son günlerde takımla antrenmanlara da çıkmayan 25 yaşındaki forvetin sol ayak tarak kemiğinde ağrısı olduğunu belirten Gattuso, oyuncunun riske edilmemesi adına böyle karar aldıklarını belirtti.