Galatasaray Okan Buruk rekor seriyi bitirdi! Galatasaray'da yeni transfer damga vurdu

Okan Buruk rekor seriyi bitirdi! Galatasaray'da yeni transfer damga vurdu

08.08.2022 - 00:08 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Antalyaspor'a konuk oldu. Heyecan dolu mücadeleye sarı-kırmızılıların yeni transferi damga vurdu. Okan Buruk, Galatasaray'daki ilk maçında Antalyaspor'un rekor serisini sona erdirdi.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray'la karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada Galatasaray'ın yeni transferi bir ilk gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılarda Okan Buruk, Antalyaspor'un rekorunu sonlandırdı.

Haberin Devamı

YENİ TRANSFERLER FORMA GİYDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ilk resmi maçında yeni transferler de forma giydi. Sarı-kırmızılıların kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira ve Haris Seferovic maça ilk 11'de başladı. Süper Lig devinde Fredrik Midtsjö ikinci yarıda süre aldı.

Okan Buruk rekor seriyi bitirdi Galatasarayda yeni transfer damga vurdu

MUSLERA'DAN KRİTİK KURTARIŞLAR

Süper Lig devinin kaptanı Fernando Muslera, Antalyaspor maçının ilk yarısında kritik kurtarışlara imza attı. Uruguaylı eldiven Haji Wright'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakibine gol izni vermedi. Tecrübeli eldiven, Antalyaspor'un kazandığı penaltıda Luiz Adriano'nun vuruşunda kalesini gole kapadı.

MİDTSJÖ VE GOMİS GİRDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor karşısında 0-0 devam eden oyunda değişikliklere imza attı. Sarı-kırmızılılarda 62'nci dakikada Berkan Kutlu'nun yerine Fredrik Midtsjö oyuna dahil oldu. Süper Lig devinde 89'uncu dakikada kenara gelen Yunus Akgün'ün yerine Bafetimbi Gomis oyuna girdi.

Haberin Devamı

Okan Buruk rekor seriyi bitirdi Galatasarayda yeni transfer damga vurdu

YENİ TRANSFERDEN İLK ASİST

Galatasaray'da oyuna sonradan dahil olan isimler golü getirdi. Sarı-kırmızılıların atağında Fredrik Midtsjö'nün pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Bafetimbi Gomis sağ ayağıyla uzak köşeye düzgün bir vuruş yaptı. Bafetimbi Gomis'in bu golü Galatasaray'a 3 puanı getirdi. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Fredrik Midtsjö ilk maçında asist yapma başarısı gösterdi.

ANTALYASPOR'UN SERİSİ SONA ERDİ

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ilk maçında galibiyete ulaşması Antalyaspor'un serisini sona erdirdi. Nuri Şahin yönetimindeki FTA Antalyaspor'un 16 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Antalyaspor daha önce oynadığı maçlarda 10 galibiyet ve 6 beraberlik elde etti.

Okan Buruk rekor seriyi bitirdi Galatasarayda yeni transfer damga vurdu

"YOL GÖSTERİCİ OLDUM"

Galatasaray'ın golünü atan Bafetimbi Gomis maçın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Tecrübeli santrfor, "Burada gol attığım için çok mutlu ve gururluyum. Galatasaray için oynuyorsanız zaten gol atmanız lazım. Değişik bir role büründüm. Yol gösterici ve yol açıcı oldum. Oyuna girip de gol atmak büyük bir gurur kaynağı oldu" dedi.

Haberin Devamı

Bafetimbi Gomis sözlerini şu ifadelerle noktaladı: "Çok mutlu oldum golden sonra. Bu çok büyük bir deneyim gerekiyor. Çok fazla maç oynadım. İyi bir maç yaptık. Gelecek hafta yeni transferler de aramıza katılacak. Yüzde yüz her şey iyi değil ama geliştireceğiz."

Yazarlar