Fenerbahçe Fenerbahçe - Zorya Avrupa Ligi Grup maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe - Zorya Avrupa Ligi Grup maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

24.11.2016 - 18:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Zorya Luhansk UEFA Avrupa Ligi Grup maçı bu akşam oynanacak. A Grubu 5. maçı olan karşılaşma, saat 19.00'da TRT 1 kanalı ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Advocaat'ın derbinin yıldızı Robin Van Persie'yi yedek bırakması dikkat çekti. Grubun diğer mücadelesi Manchester United ile Feyenoord arasında Old Trafford Stadyumu'nda oynanacak.

Fenerbahçe - Zorya Avrupa Ligi Grup maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak

Fenerbahçe Zorya arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi Grup maçı için gözler maç saati olan 19.00'a çevrildi. Avrupa'daki temsilcilerimizden Fenerbahçe evinde Ukrayna'nın Zorya Luhansk takımını konuk edecek. Haftasonu Galatasaray'ı 2-0 yenerek derbiyi galibiyetle atlatan Sarı Kanarya'da moraller yüksek. UEFA Avrupa Ligi'nde son olarak Manchester United'ı 2-1 yenen Fenerbahçe, Zorya'yı devirip formunu sürdürmeyi hedefliyor. Peki Fenerbahçe Zorya maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta şifresiz yayınlanacak?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN ZORYA KARŞISINDA İLK 11'İ

Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef de Souza, Mehmet Topal, Alper, Sow, Volkan Şen, Emenike

Zorya'nın ilk 11'i: Shevchenko, Sivakov, Chaykovskiy, Kamenyuka, Petriak, Kharatin, Kulach, Forster, Karavaev, Grechyskin, Sobol

Robin Van Persie sürprizi

Galatasaray derbisinin yıldızı Robin Van Persie'nin Zorya karşısında yedek başlaması sürpriz olarak nitelendirildi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında Ukrayna temsilcisi Zorya ile yapacağı karşılaşmada, Avusturya Futbol Federasyonundan Harald Lechner düdük çalacak.

Fenerbahçe Zorya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

24 Kasım Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak mücadele TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Haberin Devamı

Temsilcimiz Fenerbahçe Zorya maçının ardından grupta oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Feyenoord ve Manchester United'i Kadıköy'de deviren Dick Advocaat ve öğrencileri Manu ile deplasmanda oynadığı maçı 4-1 kaybetmişti. Sarı-lacivertli ekip A Grubu'nda averajla Feyenoord'un önünde lider durumda.

Manchester United'in konuğu Feyenoord

Uefa Avrupa Ligi A Grubu'nun diğer maçında ise Manchester United ile Dirk Kuyt'ın formasını giydiği Feyenoord karşı karşıya gelecek. Old Trafford'da 24 Kasım Perşembe günü oynanacak Manchester United - Feyenoord mücadelesi Türkiye saatiyle 23.05'de başlayacak ve Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak...

Advocaat: Küçümsediğimiz an maçı kaybederiz

Kanarya’nın teknik direktörü Advocaat’ten öğrencilerine uyarı geldi: İlk maçta gördük ki bugün bizi gerçekten zor bir maç bekliyor. Oyuncularımın rakibi küçümsediğini düşünmüyorum. Eğer böyle olursa ciddi sorun yaşarız, açıklamasında bulundu. Advocaat tüm oyuncuların forma isteği içinde olması ve antrenmanlarda ona göre çalışmasından dolayı mutlu. Alper’den ve Aatif’ten memnun olan teknik direktör, Aatif hakkında itiraflarda bulundu. İlk başlarda kendisinden istediği performansı göstermeyen oyuncunun sonradan kendini geliştirmesini memnun verici olarak gördü.

Haberin Devamı

Vernyduba: Zorya’nın şansı yok diyenler yanılıyor

Zorya’nın teknik direktörü Vernydub bu akşam oynanacak maç için iddialı. Ukraynalı hoca “Zorya'nın şansı yok diyorlar ama bu doğru değil. Küçük de olsa bir şansımız var. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Sarı Lacivertli takım, çok iyi bir durumda. Belki başında çok iyi değillerdi ama çok hızlı bir tempo kazandılar. Zor bir karşılaşma olacak. Maça sürpriz yapmak için çıkacağız” açıklamasında bulundu.

İç sahada son 8 maçı kaybetmedi

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı son 8 maçı kaybetmedi. Bu sürede 7 galibiyet, 1 yenilgi alan Fenerbahçe, Kadıköy'de son olarak 17 Eylül 2015'te Norveç ekibi Molde'ye 3-1 yenilmişti. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki son 6 karşılaşmada da Avrupalı rakiplerini eli boş gönderdi. Fenerbahçe, namağlup serisini yakaladığı 8 müsabakada ise savunmasıyla ön plana çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 12 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde sadece 3 gol gördü.

TEK EKSİK LENS

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Zorya maçı öncesi tek eksik futbolcu Jeremain Lens oldu. Sakatlığı nedeniyle Galatasaray derbisini kaçıran Lens, Zorya karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Hollandalı sağ bek Gregory van der Wiel ise sakatlığını atlatarak takımla antrenmanlara başladı.

Fenerbahçe'de UEFA listesinde bulunmayan Aatif Chahechouhe ile Jose Fernandao da Zorya maçında kurallar gereği oynayamayacak. Galatasaray derbisinden sonraki ilk antrenmanda yer almayan Alper Potuk ve Josef de Souza ise Zorya maçında oynayabilecek.

Avrupa’da 212. sınav

Fenerbahçe, bu akşam Zorya karşısında Avrupa kupalarındaki 213. randevusuna çıkacak. Sarı-Lacivertliler, oynadığı 212 karşılaşmada 78 galibiyet, 43 beraberlik ve 91 mağlubiyet aldı. Kanarya 266 kez fileleri sarsarken, kalesinde 318 gol gördü.

Manchester United'in konuğu Feyenoord

Uefa Avrupa Ligi A Grubu'nun diğer maçında ise Manchester United ile Dirk Kuyt'ın formasını giydiği Feyenoord karşı karşıya gelecek. Old Trafford'da 24 Kasım Perşembe günü oynanacak Manchester United - Feyenoord mücadelesi Türkiye saatiyle 23.05'de başlayacak ve Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak...

Yazarlar