Fenerbahçe Fenerbahçe'de 2 ayrılık an meselesi! Transfer listesinde olduğunu açıkladı

Fenerbahçe'de 2 ayrılık an meselesi! Transfer listesinde olduğunu açıkladı

02.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde kadroda düşünülmeyen isimler konusunda flaş gelişmeler yaşandı. Sarı-lacivertlilerin UEFA listesine dahil etmediği tecrübeli futbolcuya talip çıktı. Öte yandan performansıyla Avrupa'dan takımların dikkatini çeken bir diğer yıldıza da ilgi olduğu öğrenildi.

Fenerbahçede 2 ayrılık an meselesi Transfer listesinde olduğunu açıkladı

Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmeyi ve Süper Lig'de de şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde çalışmaların devam ettiği dönemde iki futbolcuya talip çıktı. Serie A ekibinin sportif direktörü tecrübeli oyuncuya karşı ilgi duyduklarını açıkladı.

Haberin Devamı

10 TRANSFER YAPILDI

Fenerbahçe'de kurmaylar Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket ettiği dönemde kadroya 10 takviye yaptı. Sarı-lacivertliler bu süreçte Joao Pedro, Luan Peres, Lincoln Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Gustavo Henrique, Tiago Çukur, Joshua King, Bruma ve Ezgjan Alioski'yle anlaşma sağladı.

Fenerbahçede 2 ayrılık an meselesi Transfer listesinde olduğunu açıkladı

YABANCI SAYISI 22'YE YÜKSELDİ

Sarı-lacivertlilerde son yapılan transferlerin ardından kadrodaki yabancı sayısı 22'ye yükseldi. Fenerbahçe'de kurmaylar kadroda düşünülmeyen isimlerle yolların ayrılması konusunda karar aldı. Bu doğrultuda kadroda düşünülmeyen futbolculara transfer görüşmeleri için izin verildi.

LEMOS SÜRPRİZİ

Slovacko eşleşmesi öncesi Fenerbahçe’de en büyük sürpriz Mauricio Lemos oldu. Kadroda düşünülmeyen ve ayrılması beklenen Lemos, Dinamo Kiev maçlarında kadroya yazılmamıştı. Uruguaylı stoper özellikle son dönemdeki sakatlıkların ardından kadroya dahil edildi.

Haberin Devamı

PELKAS, HULL CİTY'YE

Transfer döneminde Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i İngiltere'nin Hull City takımına gönderen Fenerbahçe, bir yıldızını daha aynı yere yolcu ediyor. Kadroda düşünülmeyen ve UEFA kadrosuna yazılmayan Dimitris Pelkas ile Championship'te mücadele eden Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City ciddia anlamda ilgileniyor.

Fenerbahçede 2 ayrılık an meselesi Transfer listesinde olduğunu açıkladı

PELKAS SICAK BAKIYOR

Yunan on numaranın da Hull City'de forma giymeye sıcak baktığı, İngiltere'de forma giymek istediği ve transfere yakın olduğu kaydedildi. Dimitris Pelkas transferi konusunda Fenerbahçe ile Hull City arasında önümüzdeki günlerde resmi adımların atılması bekleniyor.

SZALAİ'Yİ BOLOGNA TAKİPTE

Fenerbahçe'de Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae'den sonra Attila Szalai'ye de İtalya'dan talip var. Bologna Kulübü, transfer döneminde mutlaka bir stoper istiyor. Serie A ekibinin transfer gündemine aldığı oyunculardan birisinin de Attila Szalai olduğu öğrenildi.

Fenerbahçede 2 ayrılık an meselesi Transfer listesinde olduğunu açıkladı

AÇIKLADI

Bologna Sportif Direktörü Marco Di Vaio, stoperleri Arthur Theate’nin Rennes’e gitmesinden sonra hızlıca transfer yapacaklarını belirtti. Bologna’nın yöneticisi, Attila Szalai ismini doğrulayarak transfer listelerinde olduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

YENİ STOPERLER GÖREVDE

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çekya ekibi Slovacko ile karşılaşacak Fenerbahçe’de bambaşka bir 25 kişilik kadro belirlendi. Yeni transferler Gustavo Henrique ve Luan Peres de listeye dahil edildi. Mevcut kadrodaki sakatlıklara göre de bir düzenleme yapan Teknik Direktör Jorge Jesus, sakatlığı olmamasına karşın Dinamo Kiev maçlarında 125 dakika süre alan Tisserand’ı listeye almadı.

2 DEĞİŞİKLİK HAKKI

Sarı-lacivertli takımda Slovacko maçları için kadroya alınmayan isimler; Tisserand, Serdar Aziz, Caulker, Nazım, Meyer, Pelkas, Joao Pedro, Samatta, Tiago Çukur ve İrfan Can Kahveci oldu. Özellikle sakatlık nedeniyle İrfan Can, Joao Pedro, Nazım Sangare ve Serdar Aziz kadroya yazılamadı. F.Bahçe, yarın akşam 20.00’a kadar yani maçtan 24 saat önceye kadar kadroda 2 değişiklik yapabilecek.