Fenerbahçe Boupendza ve Sörloth derken ters köşe transfer! Fenerbahçe'de Jesus eski öğrencisini istedi

Boupendza ve Sörloth derken ters köşe transfer! Fenerbahçe'de Jesus eski öğrencisini istedi

01.08.2022 - 21:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarında önceliğini santrafor pozisyonuna verdi. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir gündeminde bulunan Alexander Sörloth ve Aaron Boupendza konusunda herhangi bir ilerleme kaydedilemedi. Süper Lig devinde Jorge Jesus'un eski öğrencisi hakkında bir rapor hazırladığı ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...

Boupendza ve Sörloth derken ters köşe transfer Fenerbahçede Jesus eski öğrencisini istedi

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde forvet konusunda da gündeme gelen isimler konusunda bir türlü somut adımlar atılamadı. Sarı-lacivertlilerde Aaron Boupendza ve Alexander Sörloth'un gündemde olduğu dönemde Jorge Jesus'un hedefindeki oyuncu ortaya çıktı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

GOLCÜ ATAĞI

Geçtiğimiz sezondan beri en önemli ihtiyacı net bir santrfor olan Fenerbahçe'de, Jorge Jesus'un "O bölgede 4 oyuncum var" açıklaması, forvet transferinin yapılmayacağına dair dedikoduları artırmıştı. Ancak Başkan Ali Koç bu konuda net konuştu ve "Santrfor alacağız" diyerek ateşi yaktı. Sarı-Lacivertliler golcü için düğmeye bastı.

1 NUMARALI ADAY SORLOTH

Gündemdeki 1 numaralı aday yeniden Sörloth. Daha önce yaptığı girişimlerden olumlu sonuç alamayan Fenerbahçe, Kim Min-Jea'nin satışı sonrası bu kez masaya güçlü oturacak. Leipzig'in bonservis olarak 10 milyon euroluk beklentisi var. Yönetim, bu rakamı aşağı çekip, transferi bitirmek istiyor.

Boupendza ve Sörloth derken ters köşe transfer Fenerbahçede Jesus eski öğrencisini istedi

"FENERBAHÇE'YE İYİ ŞANSLAR DİLİYORUM"

Öte yandan Sörloth ile bir araya gelen bir taraftar, kendisine Fenerbahçe iddialarını sordu. Taraftarın "Bugün RB Leipzig'den Alexander Sörloth ile birlikteyiz. Seni bekliyoruz Alex, Fenerbahçe'ye... Neler söylemek istersin?" sözlerine yanıt veren Sörloth, "Şu anda Leipzig'deyim ama bu sezon Fenerbahçe'ye iyi şanslar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BOUPENDZA AYRILMAK İSTİYOR

Listedeki bir diğer oyuncu ise Aaron Boupendza... Katar'da mutlu olmayan ve Al Arabi'den ayrılmak istediği konuşulan 25 yaşındaki Gabonlu yıldız, Fenerbahçe'nin radarında.

Boupendza ve Sörloth derken ters köşe transfer Fenerbahçede Jesus eski öğrencisini istedi

ŞARTLARI ARAŞTIRILIYOR

Bir önceki sezon Süper Lig'de gol kralı (22) olan Boupendza'nın şartları araştırılıyor. Fenerbahçe'nin golcü gündeminde, 2 aday daha bulunuyor.

BİR DİĞER ADAY: PEDRO DOS SANTOS

Alınan bilgiye göre Fenerbahçe, Jorge Jesus’un 2020 yılında Flamengo’ya aldığı Brezilyalı golcü Pedro dos Santos'la da ilgileniyor. Brezilya kulübü o dönem yıldız futbolcuyu Fiorentina'dan kiralanmıştı. 2021 yılında ise Pedro'nun bonservisi 14 milyon euro karşılığında alınmıştı. Ancak Brezilyalı forvet şu ana kadar beklentilerine tam olarak karşılayamadı.

Boupendza ve Sörloth derken ters köşe transfer Fenerbahçede Jesus eski öğrencisini istedi

JESUS'TAN OLUMLU RAPOR

Geçtiğimiz yıl 42 maçta 12 gol atabilen Pedro, bu yıl ise Brezilya Ligi'nde 16 maçta 6 golde kaldı. Jesus'un Pedro ile Fenerbahçe yönetimine çok olumlu bir rapor sunduğu ve kısa süre içinde resmi temasların başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

PLEA DA LİSTEDE

Sarı-lacivertlilerin golcü listesinde bir de Alassane Plea var. Fransız futbolcu için kulübü Borussia Mönchengladbach ile görüşmeler devam ediyor.

1 yıl daha kulübüyle sözleşmesi bulunan Plea'ya Fenerbahçe'nin dışında Fransa ve İngiltere'den de talipler bulunuyor. Plea geçen sezon Bundesliga'da 33 karşılaşmada forma giyerken 10 gol 8 asistle oynadı.

Yazarlar