Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ali Koç'tan Zaha açıklaması! 'Bizde de evrak var, yüzde 100 yanlış rakamlar'

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan Zaha açıklaması! 'Bizde de evrak var, yüzde 100 yanlış rakamlar'

26.07.2023 - 15:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transferi için büyük uğraş verdiği Wilfried Zaha'yı ezeli rakibi Galatasaray renklerine bağlamıştı. Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç'tan Zaha'nın transferine ve maliyetine yönelik çarpıcı açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçede Ali Koçtan Zaha açıklaması Bizde de evrak var, yüzde 100 yanlış rakamlar

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer çalımı atarak Wilfired Zaha'yı renklerine bağlamıştı. Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç, Zaha transferiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

WİLFRİED ZAHA'NIN MALİYETİ

Bir süredir Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Wilfried Zaha'yı Galatasaray renklerinme bağladı. Sarı-kırmızılı ekip geçtiğimiz günlerde Wilfried Zaha ile sözleşme imzalandığını KAP'a bildirmişti.

Fenerbahçede Ali Koçtan Zaha açıklaması Bizde de evrak var, yüzde 100 yanlış rakamlar

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada Zaha'nın maliyeti şu şekilde açıklanmıştı:

"Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Haberin Devamı

'YÜZDE 100 YANLIŞ BİZDE EVRAK VAR'

Haberin Devamı

Gebze Fenerbahçeliler Derneği’nin açılışı ve kuruluş yemeği konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Wilfried Zaha'nın transferiyle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçede Ali Koçtan Zaha açıklaması Bizde de evrak var, yüzde 100 yanlış rakamlar

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Malum transferle ilgili biz görüştük, görüştük. Yıllık rakam 7,5, 8,5, 9’a kadar geldi. Sonra biz masadan kalktık. Rakip takım transfer yaptı. Açıkladıkları rakamlar yüzde 100 yanlış rakamlardır. Bunu size adım gibi söyleyebilirim. Çünkü bizde de evrak var. Bizim yüzde 50’mize alıyorsalar bir şey diyemem. Büyük başarı ama öyle bir şey olmadığını gayet iyi biliyorum. Başka transferlerde de bunu biliyorum."

'TÜM TRANSFERLERİ BİTİRMİŞ OLACAĞIZ'

"Dolayısıyla nereye sıkıştırıyorlar, nasıl formülize ediyorlar, onu bilmiyorum. İncelediğimiz görüşmelere devam ettiğimiz çok futbolcu var. Transfer konusunda iyi gidiyoruz. Temmuz ayında neredeyse tüm transferleri bitirmiş olacağız."

Haberin Devamı

Yazarlar