Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık! Anlaşma sağlandı, Emre Mor'un yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe'de ayrılık! Anlaşma sağlandı, Emre Mor'un yeni takımı belli oldu

30.01.2024 - 22:43 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon şans bulmakta zorlanan Emre Mor'un yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçede ayrılık Anlaşma sağlandı, Emre Morun yeni takımı belli oldu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon yapılan transferler sonrası süre almakta sıkıntı yaşayan Emre Mor'un yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

SÜPER LİG EKİPLERİYLE ANILDI

Gaziantep FK, Hatayspor, Başakşehir ve Antalyaspor'un Milli futbolcuyla yakından ilgilendiği iddiaları gündemde yer alırken Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'un da Emre Mor'un peşinde olduğu ileri sürülmüştü.

ANLAŞMAYA VARILDI

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük, Emre Mor'un kiralık transferi için anlaşmaya vardı. Milli futbolcu sezon sonuna kadar kırmızı siyahlı ekibin formasını giyecek.

Eski takımının formasını yeniden giyecek olan Emre Mor'un transferinin yakın zaman içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. 

Fenerbahçede ayrılık Anlaşma sağlandı, Emre Morun yeni takımı belli oldu

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Fenerbahçe'nin milli yıldızının sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitecek. Emre Mor'un güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nın formasını 15 kez terleten Emre Mor, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Danimarka ekibi Lyngby altyapısında yetişen Emre Mor daha sonra Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Fatih Karagümrük'te oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Emre Mor'un bonservisi için 2 milyon euro ödedi.

Yazarlar