Fenerbahçe Oosterwolde için şaşırtan açıklama! İşte forma giymek istediği kulüp

Oosterwolde için şaşırtan açıklama! İşte forma giymek istediği kulüp

30.01.2024 - 18:26 | Son Güncellenme:

Savunma hattında yaşanan sakatlıklar sonrası İsmail Kartal'ın vazgeçilmezi haline gelen Jayden Oosterwolde'nin ismi son dönemde transfger iddialarında yer alıyordu. 22 yaşındaki oyuncunun menajerinden şaşırtan bir açıklama geldi.

Oosterwolde için şaşırtan açıklama İşte forma giymek istediği kulüp

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin genç yıldızı Jayden Oosterwolde'un son dönemde gösterdiği performansla birlikte Avrupa devlerinin radarına girdi.

Haberin Devamı

İsmi İtalyan devleri ile anılan Oosterwolde için menajerinden sürpriz bir açıklama geldi.

OYANAMAK İSTEDİĞİ KULÜP

22 yaşındaki futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada iddialar sonrası Oosterwolde'nin oynamak istediği kulübü şu sözlerle açıkladı: "Herhangi bir görüşme yok ama Oosterwolde en az üç nedenden dolayı Napoli forması giymeyi çok ister: İtalya'yı biliyor, Parma'da oynarken Napoli'yi çok sevmişti ve oraya geri dönmek istiyor. Napoli'yi harika bir kulüp olarak görüyor ve son olarak da bu işe kalbini ve tutkusunu koyan biri ve Napoli gibi bir yerle özdeşleşebilir. Bu yüzden Napoli'ye gitmeyi çok ister ama şu anda herhangi bir görüşme yok."

Oosterwolde için şaşırtan açıklama İşte forma giymek istediği kulüp

NAPOLİ İDDİALARINA YANIT

Jayden Oosterwolde'nin menajeri Jose Blackburn transfer iddialarına yönelik olarak, "Hayır, şu anda Napoli ile bir görüşme yok. Napoli'nin Jayden'le ilgilenip ilgilenmediğini bilemem ama kulüp ararsa benim için, Oosterwolde için ve bence gelecekte Fenerbahçe için de onu satmak ilginç bir transfer olur ama şu anda var olmayan bir pazarlıktan bahsediyoruz." sözlerini dile getirdi.

Haberin Devamı

'FENERBAHÇE'YLE YAKIN TEMAS HALİNDEYİM'

Fenerbahçe ile de yakın temas halinde olduğunu söyeleyen Blackburn, "Fenerbahçe ile yakın temas halindeyim, onlar da bana Oosterwolde için üç yol gösterdiler: İspanya yolu, İngiltere yolu ve Fenerbahçe'de kalma seçeneği, ki kulüp bile Napoli ile bir temastan hiç bahsetmedi, bu yüzden şu anda hiçbir şey olmadığını söylüyorum." dedi.