Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık kapıda! Sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçe'de ayrılık kapıda! Sağlık kontrolünden geçti

06.02.2024 - 18:46 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, nokta atışı transferlerle dikkat çekmişti. Sarı-lacivertlilerde yıldız ismin takımdan ayrılmak üzere olduğu iddia edildi.

Fenerbahçede ayrılık kapıda Sağlık kontrolünden geçti

Ara transfer döneminde eksik bölgelere önemli hamleler yapan Fenerbahçe’de sıra ayrılacak isimlere geldi. Yıldız ismin transfer için Brezilya'ya gittiği öğrenildi.

Haberin Devamı

LINCOLN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
RB Bragantino, Fenerbahçe'den Lincoln Henrique'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Brezilya basınında yer alan habere göre, Lincoln Henrique, RB Bragantino için sağlık kontrollerinden geçti. Bragantino, 25 yaşındaki futbolcunun transferini resmi olarak açıklamak için son bürokratik detayların tamamlanmasını bekliyor. Lincoln Henrique transferinin bu hafta içinde açıklanabileceği aktarıldı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Brezilyalı futbolcu, Bragantino'ya kiralık olarak imza atacak. Lincoln Henrique için Fenerbahçe ve Bragantino arasında yapılan sözleşmede 25 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonu da yer alıyor.

Fenerbahçede ayrılık kapıda Sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçe, uzun süreli sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısında Lincoln Henrique'nin lisansını çıkarmamıştı. 10 ay sonra Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Adanaspor maçıyla sahalara geri dönen Lincoln Henrique, karşılaşmayı 1 gol ve 1 asistle tamamlamıştı.

Haberin Devamı

FRED'DEN MÜJDE
Fenerbahçe'nin Samsunspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta sakatlanan Fred'in son durumu belli oldu. Fenerbahçe'nin Samsunspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta sakatlanan Fred'in son durumu belli oldu. Orada da bir sorun olmazsa takımla çalışmalara başlayacak. Hedef Brezilyalı yıldızın Kasımpaşa maçında kadroda olması.

Yazarlar