Fenerbahçe Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamadı! Kulüp aranıyor

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamadı! Kulüp aranıyor

12.09.2023 - 12:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfere yoğunlaşmışken yönetim çalışmalarına devam ediyor. Transfer dönemi kapanmadan son bir ismi daha kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan isme de kulüp bulmak için çalışmalar yapılıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçede beklentileri karşılayamadı Kulüp aranıyor

Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem Süper Lig'de başarı hedefleyen Fenerbahçe, transfer sezonunun kapanmasına kısa süre kala çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

YOĞUN FİKSTÜR

Süper Lig’de 4. hafta itibarıyla verilen milli ara sonrası Fenerbahçe, 17 Eylül Pazar günü Antalyaspor’u konuk edecek. Sarı-lacivertlileri bu müsabaka ile birlikte yoğun bir maç trafiği bekliyor. 21 Eylül Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland ile Kadıköy’de karşılaşacak.

3 gün sonra deplasmanda Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak Fenerbahçe, hafta içi mesaisinde (28 Eylül) yine Başakşehir ile lig maçına çıkacak. İsmail Kartal’ın öğrencileri, 1 Ekim Pazar günü gündüz maçında Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

Fenerbahçede beklentileri karşılayamadı Kulüp aranıyor

21 AYRILIK

Arda Güler başta olmak üzere Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha, Willian Arao, Enner Valencia, Samatta, Gustavo Henrique, Serdar Dursun ve Eyüp Akcan ile yollarını ayıran Fenerbahçe; Joao Pedro, Emir Ortakaya, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Arda Çağdaş, Yusuf Kocatürk ve Yiğit Efe Demir'i de kiralık göndermişti.

Haberin Devamı

1 MİLYON 350 BİN EUROYA TRANSFER EDİLDİ

Fenerbahçe, 2021-22 sezonunun başında Burak’ı Bordeaux’nun elinden kaparak Bursaspor’dan 1 milyon 350 bin Euro karşılığında transfer etmişti.

Fenerbahçede beklentileri karşılayamadı Kulüp aranıyor

KULÜP ARANIYOR

Fanatik'te yer alan habere göre büyük umutlarla imza attırılan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bir türlü bekleneni veremedi. Burak, geçen sezonu Karagümrük’te kiralık olarak geçirdi, 16 maçta 399 dakika süre aldı ve 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı. Fenerbahçe’ye geri dönen genç oyuncu yine kadroda düşünülmüyor. Sarı-Lacivertliler, Burak Kapacak’ı gönderecek kulüp arıyor.

Yazarlar