Fenerbahçe Fenerbahçe'de Dzeko'nun tavrı dikkat çekti! Kulüpten paylaşım geldi

Fenerbahçe'de Dzeko'nun tavrı dikkat çekti! Kulüpten paylaşım geldi

13.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de değişiklik için kenara gelen Edin Dzeko'nun görüntüsü dikkat çekti. Fenerbahçe kulübünden gece paylaşım geldi.

Fenerbahçede Dzekonun tavrı dikkat çekti Kulüpten paylaşım geldi

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan maç 0-0 eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'da 75. dakikada yardımcı antrenör Serkan Damla, kırmızı kart gördü.

Alınan bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 31 puana yükseltti ve Galatasaray ile puanını eşitledi. sarı lacivertli takım averajla liderliğe yükseldi. Adana Demirspor ise 22 puanda kaldı.

DZEKO'NUN TAVRI DİKKAT ÇEKTİ
84. dakikada yerini Michy Batshuayi'ye bırakan Edin Dzeko'nun kenara gelirken mutsuz tavırlar sergiledi. Önce kaptanlık bandını Tadic'e veren Dzeko kulübeye gelirken el-kol hareketi yaptı. Bosna Hersekli golcünün bu hareketleri değişikliğe tepki olarak yaptığı yönünde yorumlandı.

Fenerbahçede Dzekonun tavrı dikkat çekti Kulüpten paylaşım geldi

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM
Sarı-lacivertli kulüp maçtan sonra Teknik Direktör İsmail Kartal ve Edin Dzeko'nun birlikte çekindiği fotoğrafı paylaşarak: 'Avrupa'da 1 Süper Lig'de 1' notunu düştü.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Dzekonun tavrı dikkat çekti Kulüpten paylaşım geldi

BELHANDA VE OOSTERWOLDE ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI
Maçın 73. dakikasında Belhanda ve Oostervolde arasında gerginlik yaşandı. İki oyuncu orta alanda birbirine girerken diğer oyuncular arasında da itişmeler yaşandı. Daha sonra hakem Halil Umut Meler iki oyuncuya sarı kart gösterdi.

ERTAÇ DEVLEŞTİ
Maçın ilk yarısında gol pozisyonları bulan taraf Fenerbahçe oldu. Dzeko, Szymanski, Tadic gibi futbolcuların vuruşlarında Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir gole izin vermedi. Başarılı file bekçisi ilk yarıda 6 kurtarış yaptı.

Toplam dokuz kurtarış yapan Ertaç Özbir, Süper Lig kariyerinde kalesini gole kapattığı maçlar arasındaki en yüksek sayısına ulaştı.