Fenerbahçe Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray cevabı: Penaltı için ağladılar!

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray cevabı: Penaltı için ağladılar!

25.12.2023 - 01:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli yıldızı Edin Dzeko, Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin fotoğrafını paylaşarak yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Fenerbahçede Edin Dzekodan Galatasaray cevabı: Penaltı için ağladılar

Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi sonrası gerilim saha dışına taştı. Okan Buruk'un açıklamalarına İsmail Kartal yanıt verirken, Galatasaray resmi sitesinden yapılan paylaşımı Edin Dzeko cevapladı.

Haberin Devamı

Kritik maçın 23'üncü dakikasında Alexander Djiku'nun topsuz alanda müdahalesi sonrası yerde kalan Mauro Icardi penaltı beklemiş daha sonra saha içerisinde Edin Dzeko ile tartışmıştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi'nin yerde kaldığı pozisyonla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"İlk yarı çok net bir penaltı vardı. Boks ringlerinde atılacak cinsten bir yumruktu belki de. Birçok ülkede bu maç yayınlandı ama net olarak ekrana verilmedi. Biz kendimizi eleştiriyoruz ama yayıncının da aslında artık kameralarını fazlalaştırması gerekiyor."

Okan Buruk'un bu açıklamaları sonrası İsmail Kartal şu cevabı vermişti: "İlk yarı çok net bir penaltı vardı. Boks ringlerinde atılacak cinsten bir yumruktu belki de. Birçok ülkede bu maç yayınlandı ama net olarak ekrana verilmedi. Biz kendimizi eleştiriyoruz ama yayıncının da aslında artık kameralarını fazlalaştırması gerekiyor."

Haberin Devamı

G.SARAY: ONLARIN YERİNE UTANIYORUZ!

Galatasaray Kulübü derbinin ardından saatler sonra Mauro Icardi'nin gözünün morardığı bir fotoğraf paylaştı ve şu notu düştü: "Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz! Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle..."

Galatasaray'ın bu paylaşımına Fenerbahçe'den verilen cevapta, "Kale direğine çarpan oyuncu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışmak. Kamuoyunun takdirine" denildi.

DZEKO: PENALTI İÇİN AĞLADILAR

Galatasaray'ın açıklamasını İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşıma cevabı Edin Dzeko verdi.

Bosna Hersekli santrfor, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı: "Adam kafasını direğe vurdu ve onu Instagram'a koyup penaltı için ağladılar. Onların tipik davranışı. Utanç verici. Her zamanki halleri. Fabrizio, sen de bundan daha iyisini yapabilirsin."