Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred'den geleceğine dair açıklama!

Fenerbahçe'de Fred'den geleceğine dair açıklama!

26.05.2024 - 21:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcular, İstanbulspor'u 6-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Fred'in geleceğine dair mesajı dikkat çekti.

Fenerbahçede Fredden geleceğine dair açıklama

Süper Lig'de zirve yarışında ikinci sırada kalan Fenerbahçe'de futbolcular, İstanbulspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sezon içerisinde zorluklar yaşadıklarını belirten Fred, "Şampiyonluğu kaybetmek kolay değil, zor ama sezon içinde yaşadığımız zorluklar da oldu. Sakatlıklar, cezalar... Benim de haksız şekilde cezalı duruma düşürüldüğüm durum oldu" dedi.

Geleceğine dair konuşan Fred, "Kafamızı kaldırmamız gerekiyor. Taraftarlardan özür diliyoruz. Önümüzdeki sezon daha iyisini yapmalıyız. Kontratım devam ediyor. Tüm odağımla buraya ait hissediyorum" ifadelerini kullandı.

"BU GERÇEKTEN İNANILMAZ"

Dusan Tadic, Süper Lig'deki zirve yarışına dair şu sözleri dile getirdi:

"99 puan aldık ama şampiyon olamadık. Bu gerçekten inanılmaz. Sezon öncesi biri '99 puan alacaksınız ama şampiyon olamayacaksınız' deseydi buna gülünürdü."

Haberin Devamı

"BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ"

Şampiyon olamadıkları için büyük üzüntü duyduklarını belirten Edin Dzeko, "Şampiyon olamadığımız için büyük bir üzüntü duyuyoruz. 99 puan elde ettik ama şampiyon olamadık! Bu inanılmaz bir durum, hayatta bir kere başınıza gelebilir. Zamanı geri alamıyoruz" dedi.

Taraftarların desteğine dikkat çeken Edin Dzeko, "Taraftarlarımız bizi destekledi maç sonu, bu aslında çok fazla anlam ifade ediyor. Bizlere saygı duyduklarını gördük. Kupayı alamadık ama sezon boyunca gösterdiğimiz performans nedeniyle bizi takdir ettiler. Bizler de her şeyi yaptık. Elde ettiğimiz 99 puana rağmen şampiyon olamadık, bu üzüntü verici. Kupayı kaldıramama hayal kırıklığı yarattı" ifadelerini kullandı.

Edin Dzeko geleceğine dair gelen soruya, "Şu anda emekliliği düşünmüyorum. Leonardo Bonucci harika bir futbolcu. Onun bu büyük camiada futbola veda etmesinden taraftarlar da gurur duyuyordu. Böyle büyük bir oyuncunun burada bitirmesi önemli bir şey" cevabını verdi.

Yazarlar